ROM DEVICES SRL

ROM DEVICES SRL


Descrierea companiei ROM DEVICES SRL

PR Electronics este unul din liderii mondiali in productia de adaptoare de semnal, izolatoare si bariere Ex. In aproape toate procesele industriale din intreaga lume se intalnesc modulele de culoare rosie PR Electronics, fabricate in Danemarca.

Compania a fost infiintata in anul 1974 de catre inginerul Peter Rasmussen si de atunci a fost in continua dezvoltare. Astazi, PR Electronics este un grup international de companii , cu sediul central in Danemarca si filiale in Suedia, Anglia, Germania, Franta, Italia, Spania si USA. Compania PR Electronics este reprezentata la nivel global de o retea bogata de distribuitori. Detalii complete pe site-ul companiei: www.prelectronics.com

In Romania, PR Electronics este reprezentata de ROM DEVICES.

Firma ROM DEVICES SRL din Bucuresti, a luat fiinta in anul 1994. ROM DEVICES reprezinta astazi un nume de referinta pe piata romaneasca, avand ca domeniu de activitate distributia de echipamente si oferirea de solutii complete in domeniul automatizarilor industriale.

Gama larga de produse:
Traductoare de nivel, Traductoare si detectoare de debit, Presostate si traductoare de presiune, Termostate si traductoare de temperatura, Traductoare de umiditate, Traductoare de deplasare liniara si unghiulara, Tahogeneratoare, encodere incrementale si absolute, Celule de forta, accelerometre si inclinometre, Senzori de proximitate, Surse de alimentare, Indicatoare digitale, Regulatoare electronice, Inregistratoare electronice, Adaptoare de semnal, Calculatoare industriale, Achizitii de date si control, Joystick-uri industriale, Electrovalve , valve coaxial si actuatoare, etc.

Furnizori din intreaga lume
Magnetrol, Rittmeyer, SOR, Weber Sensors, Azbil Yamatake, Muller Coax, PR Electronics, Carlo Gavazzi, Advantech, Ellison Sensors - ESI, Penny + Giles, ELCIS Encoder Srl, DS Europe, Baumer Hubner, Michell Instruments - Rense Instruments, ERO Electronic, Tecnologic, Nokeval, Brainchild, Pewatron, Honsberg, Solinst.

Pentru detalii si oferte de pret echipa noastra va sta cu placere la dispozitie. Vom fi incantati sa oferim orice informatii suplimentare.

Comunicate ROM DEVICES SRL :

Vezi toate comunicatele companiei ROM DEVICES SRL.