Conferinta Advantech Solution Day, 10 octombrie Bucuresti

BUCURESTI - 4 octombrie 2012

Comunicat tip General in Industrie, IT&C, Tehnologie

Advantech , lider mondial in domeniul calculatoarelor si comunicatiilor industriale, organizeaza in colaborare cu partenerul sau in Romania, firma ROM DEVICES SRL, o conferinta cu tema “Intelligent Transportation System and Power & Energy Management “. Conferinta face parte dintr-o campanie mai larga numita Advantech Solution Day, campanie ce isi propune sa aduca in atentia specialistilor interesati cele mai noi tehnologii in domeniul sistemelor IT&C industriale.

Advantech Solution Day

Advantech Solution Day

Conferinta va avea loc miercuri, 10 octombrie, incepand cu ora 9.30 la Hotel Intercontinental din Bucuresti. Se vor aborda subiecte legate de echipamentele Advantech special proiectate pentru aplicatiile din energie si transport. Vor fi prezentate proiecte de succes in care sunt implementate echipamentele Advantech. In cadrul conferintei vor sustine prezentari atat reprezentatii Rom Devices cat si reprezentantii Advantech. Vor participa Alicja Strzemieczna –Advantech Eastern Europe Sales Manager, Stéphane Blanc  - Advantech Product Sales Manager Europe, Fabrizio Bozzarelli – Advantech Business Development Manager.

Pentru detalii despre conferinta Advantech Solution Day ne puteti scrie pe adresa romdevices@romdevices.ro

Despre Advantech

Compania Advantech a fost fondata in anul 1983. Advantech ofera sisteme integrate, software si hardware, sisteme embedded, echipamente pentru automatizari si comunicatii industriale, solutii IT&C industriale pentru o gama larga de aplicatii intr-o gama diversa de industrii. Advantech este partener autorizat Intel® si Microsoft®. In 2008 si 2011, Interbrand, firma de renume mondial de consultanta, a inclus Advantech in Top 10 branduri  taiwaneze reprezentante la nivel mondial.

In Romania, de peste 15 ani compania Advantech este reprezentata de firma Rom Devices Srl. 

Despre ROM DEVICES SRL

Alaturi de Advantech, Rom Devices reprezinta in Romania firme de prestigiu precum Magnetrol, Rittmeyer, Carlo Gavazzi, Pr Electronics. Activitatea Rom Devices se desfasoara in domeniul distributiei de echipamente pentru automatizari cat si in domeniul proiectarii, executiei si implementarii de solutii complexe hardware si software intr-o gama larga de aplicatii din industrie.