Claritine.ro – cel mai bun site medical

BUCURESTI - 26 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

ROM NET anunta castigarea premiului de „cel mai bun site de servicii medicale si de ingrijire corporala”, pentru site-ul www.claritine.ro, in cadrul festivalului Internetics, editia a 6-a.

Site-ul Claritine.ro se adreseaza atat persoanelor alergice, cat si celor care doresc sa afle mai multe informatii despre depistarea, prevenirea si combaterea alergiilor.

Pe langa informare, site-ul are si un rol educativ, prin intermediul sau vizitatorii avand posibilitatea sa-si exprime parerea, sa adreseze intrebari si chiar sa identifice diferentele dintre raceala si alergie completand un simplu chestionar. In scurt timp, website-ul va include si o sectiune de Jocuri, unde vizitatorii vor putea concura pentru diferite premii oferite de Claritine.ro.

„Evaluand proiectul si respectand strategia de comunicare a brand-ului Claritine, am reusit cu succes sa implementam un website care sa-si indeplineasca obiectivele, acest lucru fiind apreciate si de juriul Internetics. Aceasta ne confera si mai multa incredere in noi si in serviciile oferite”, a afirmat Mariuca Tocae, account manager ROM NET – agentie specializata in servicii web, strategii de comunicare si marketing online.

„Cei de la Schering-Plough s-au dovedit a fi un client activ si deschis la noile tendinte de pe internet, existand in permanenta dorinta de perfectiune, iar partenerii nostri de la ROM NET au inteles si au realizat un site care sa respecte strategia de comunicarea unitara a brand-ului Claritine.” a declarat Corina Tudor, account manager Publicis.

Despre ROM NET

Despre ROM NET
ROM NET™ este o agentie web specializata in strategii de comunicare si marketing online. Printre clientii ROM NET (www.romnet.ro) se numara atat nume internationale (Bechtel, Renault, Nissan, Holcim, Romstal, Volvo, Whirlpool) cat si companii romanesti (Brady Trade, Catena, Expotek, HotNews.ro, International Leasing).

Mariuca Tocae
Tel:410.69.18
mariuca@romnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rom-net/claritine-ro-cel-mai-bun-site-medical