INTERNATIONAL LEASING - UN NOU CONCEPT ONLINE

BUCURESTI - 4 septembrie 2006

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

International Leasing, una dintre primele companii din domeniu prezente pe internet, lanseaza primul portal de leasing, adaptat noilor tendinte si functionalitati ale pietei.

Noul site este structurat in doua parti: portalul de leasing destinat publicului larg si partea corporate care vizeaza un public preponderent business.

Portalul de leasing aduce vizitatorilor informatii bine structurate si permanent actualizate: oferte si calculatii de leasing pentru auto si echipamente, proceduri de finantare, sfaturi ale specialistilor precum si posibilitatea de a interactiona in timp real cu personalul companiei prin trimiterea de intrebari si solicitarea unor intalniri cu reprezentantii International Leasing.

Noua interfata grafica este mai prietenoasa si permite o navigare mai rapida in site in functie de cerintele fiecarui vizitator.

„Oferirea unor servicii financiare de calitate este o conditie esentiala si am dorit ca acest lucru sa se reflecte si pe internet. Impartirea site-ului in doua sectiuni a fost gandita ca o solutie pentru a satisface nevoile fiecarui vizitator si pentru a inlesni modul de navigare in site. Pe de o parte dorim sa ne adresam unui public business, dar in acelasi timp vrem sa acordam importanta cuvenita oricarei persoane interesate de serviciile companiei si de incheierea unui contract de leasing”, a declarat Toni Tataru, CEO International Leasing – IFN SA.

International Leasing este prezenta pe internet inca din anul 2002, fiind printre primele companii de profil care si-a construit o imagine online.

„Inca de la inceput International Leasing s-a dovedit un client activ si deschis la noile tendinte de pe internet, existand in permanenta dorinta de imbunatatire. Faptul ca lucram alaturi de International Leasing de peste 4 ani si am reusit sa evoluam impreuna in aceasta perioada ne da incredere in noi si in serviciile oferite”, a afirmat Vlad Tocae, managing director ROM NET – agentie specializata in servicii web, strategii de comunicare si marketing online.

Despre ROM NET

International Leasing – IFN SA a fost constituita in decembrie 1995 ca prima companie independenta de leasing cu capital integral romanesc.
Dintre serviciile oferite enumeram: leasing auto, leasing pentru echipamente si utilaje, leasing imobiliar.
Pentru informatii suplimentare despre activitatea si ofertele International Leasing – IFN SA accesati www.leasing.ro.
Persoana de contact: Roxana PELIN, telefon - 305 5150, email - marketing@leasing.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rom-net/international-leasing-un-nou-concept-online