ROMNET trateaza artroza cu www.orthokine.ro

BUCURESTI - 10 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Agentia de comunicare online ROMNET a finalizat site-ul www.orthokine.ro - o metoda inovatoare de tratament a artrozei genunchiului care are la baza sangele pacientului. “A fost vorba despre un nou proiect in zona medicala unde avem experienta, chiar si premii castigate. Orthokine.ro este in genere un site de prezentare, prin urmare tema noastra a fost sa organizam informatia si sa o transmitem vizitatorilor intr-un mod atractiv si usor de inteles” declara Mariuca Tocae, Account Manager ROMNET.

Proiectul orthokine.ro apartine celor de la Torrex Chiesi, producatorul Orthokine. Torrex Chiesi este la a doua colaborare cu ROMNET, dupa ce in anul 2008, agentia de comunicare online a creat site-ul torrex-chiesi.ro. “Am incredintat si acest proiect celor de la ROMNET pentru experienta pe care o au legata de comunicarea medicala online si pentru creativitatea de care au dat dovada, site-urile realizate cu ei fiind deopotriva atractive si inovatoare” declara Catalina Urse - Marketing Director Torrex Chiesi Romania.

“In realizarea unui astfel de proiect este important sa-i intelegi esenta, in cazul nostru, faptul ca Orthokine nu este un medicament clasic, ci o metoda inovatoare – de aici si ideea creativa a site-ului” precizeaza Mariuca Tocae.

Echipa care a lucrat pentru www.orthokine.ro a fost coordonata de Mariuca
Tocae cu Rocsana MARIN account executive, Razvan FORSEA senior web designer,
Mirela CHITUC – senior web developer.

Despre ROM NET

ROMNET este o agentie web specializata in strategii de comunicare si marketing online, prezenta pe piata inca de la inceputul activitatii pe web-ul romanesc, in urma cu 10 ani. Portofoliul ROMNET numara proiecte de succes pentru branduri internationale si romanesti precum: Bechtel, Expotek, Holcim, Renault, Staer, Torrex Chiesi, Volvo.

office@romnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rom-net/romnet-trateaza-artroza-cu-www-orthokine-ro