StiriAuto.ro si-a dublat traficul in ianuarie 2009

BUCURESTI - 19 februarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In ianuarie 2009 StiriAuto.ro a atins un maxim de vizitatori, iar luna februarie continua pe un trend ascendent. In comparatie cu ianuarie 2008 cand au fost inregistrate aproximativ 29.000 de vizite in paginile StiriAuto, in ianuarie 2009 numarul total de vizitle a crescut cu aproape 90 de procente, de la 30.000, la peste 54.000.

“StiriAuto.ro poate chiar sa depasasca in februarie prima luna a anului ca numar de vizite, daca vom continua in acest ritm. Motivul acestei stari de fapt este accentul pe care il pun cititorii pe content, pe informatie si pe subiectele de analiza”, declara Mariuca Tocae, directorul de marketing al publicatiei auto online.

In ceea ce priveste numarul de afisari, StiriAuto a crescut in prima luna a lui 2009 de 2.7 ori, de la 95.000 in ianuarie 2008, la aproape 260.000 in 2009. Traficul inregistrat de StiriAuto.ro creste puternic dimineata intre orele 8 si 12, iar dupa ora pranzului se anima intre orele 15 si 17, cu o revigorare noaptea, intre 20 si 22. “Publicul StiriAuto.ro este preponderent masculin, matur si elevat, in cautare de informatie, persoane care doresc sa fie la curent cu cele mai noi stiri din zona auto; barbati care vor sa vorbeasca primii la serviciu sau intre prieteni despre un motor nou sau noi imagini spion”, sustine Mariuca Tocae.

StiriAuto.ro este una dintre putinele publicatii auto de cotidian care isi pastreaza continutul editorial nealterat de rubrici de anunturi auto, intr-o perioada in care piata pe acest segment a crescut de mai multe ori. “Stim ca intreg traficul inregistrat de StiriAuto.ro este generat de materialele informative si nu vom renunta la acest format premium. Suntem in crestere premanenta si vom continua sa livram zilnic cititorilor interesati de informatie sau analiza auto materiale de aceeasi calitate si cu aceeasi cadenta”, declara Mariuca Tocae.

StiriAuto.ro a demarat in urma cu 4 ani si in aceasta perioada a fost vizitat de aproximativ 1.000.000 de cititori unici din Romania si din exterior. Publicatia a suferit un refreshment la sfarsitul lui 2007 si pregateste pentru 2009 un upgrade la nivel vizual. StiriAuto.ro este un proiect dezvoltat de ROM NET - “web communicator”.

Despre ROM NET

ROM NET™ este o agentie web specializata in strategii de comunicare si marketing online, prezenta pe piata inca de la inceputul activitatii pe web-ul romanesc, in urma cu 10 ani. Printre clientii ai ROM NET se numara branduri internationale precum Bechtel, GlaxoSmithkline, Holcim sau Volvo, cat si companii romanesti: APIA, Expotek, HotNews.ro, International Leasing, Staer.

Pentru informatii suplimentare despre ROM NET™ vizitati www.romnet.ro.

redactie@stiriauto.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rom-net/stiriauto-ro-si-a-dublat-traficul-in-ianuarie-2009