Tigara electronica

BUCURESTI - 26 martie 2013

Comunicat tip General in Tehnologie, Retail, Farmaceutic

Sunteti in cautarea unei tigari electronice si nu stiti pentru ce model sa optati ? Va temeti sa nu alegeti o tigara electronica care nu va avea randamentul dorit si dvs. nu veti reusi sa renuntati la viciul de a fuma ?

Sunteti in cautarea unei tigari electronice si nu stiti pentru ce model sa optati ? Va temeti sa nu alegeti o tigara electronica care nu va avea randamentul dorit si dvs. nu veti reusi sa renuntati la viciul de a fuma ?  Nu trebuie sa va faceti astfel de griji pentru ca echipa tigaraelectronica.com va sta la dispozitie non-stop pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere in materie de tigari electronice si accesorii pentru acestea, astfel aveti siguranta ca tigara electronica achizitionata este una autentica Sailebao. 

De ce sa optati pentru tigara electronica ?

Tigara electronica este un dispozitiv de vaporizare ce reuseste sa transforme lichidul de reincarce in vapori imitand astfel fumatul clasic de tigari. Gustul lichidului tigarilor electronice nu difera cu nimic de cel al tigarilor clasice iar cantitatea mare de vapori produsi de aceasta imita foarte mult fumul tigarii. In concluzie nu exista nicio diferenta de aspect sau de functionalitate intre tigara electronica si cea clasica. Diferenta dintre cele doua este strict pe partea de sanatate. Toate cele peste 10 mii de substante nocive continute de tigara clasica printre care enumeram cele mai importanta cum ar fi gudronul sau monoxidul de carbon, nu se regasesc insa si la tigara electronica. Diferentele notabile le veti observa inca din prima zi a utilizarii cand veti observa ca aveti mai multa energie, nu mai obositi asa de repede sau ca respiratia este mult mai usoara.

De ce tigarile electronice Sailebao ?

Producatorul Shenzen Sailebao este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata mondiala a tigarilor electronice, produsele sale  bucurandu-se de aprecieri la nivel mondial. Cumparand produsele Sailebao prin intermediul site-ului tigaraelectronica.com  va puteti bucura de un produs autentic, de inalta calitate ce se ridica la nivelul pretentiilor celor mai exigenti clienti. Totodata trebuie mentionat ca toate produsele Sailebao comercializate de site-ul tigaraelectronica.com au garantie. Garantia produselor difera de la produs la produs dar va putem spune ca tigaraelectronica.com este printre putinii comercianti de tigari electronice din Romania care ofera garantie inclusiv la atomizoare si clearomizoare. Toate problemele pe care le intampinati cu tigara electronica Sailebao sunt solutionate in cel mai scurt timp posibil de echipa departamentului de garantii al companiei noastre, departament ce va sta la dispozitie non stop prin numarul de telefon afisat pe site.

In speranta ca v-am convins sa optati pentru o tigara electronica autentica Sailebao va invitam sa vizitati showroom-ul nostru online la adresa http://www. tigaraelectronica.com