Romania libera

Romania libera


Descrierea companiei Romania libera

VALORILE ROMÂNIEI LIBERE


Traditie

România liberă a fost un martor al evolutiei istoriei moderne a Romaniei, a avut printre jurnaliştii, colaboratorii sau cititorii sai oameni care acum sunt in cartile de istorie sau in manualele de literatură. Prin informa]iile sale, a contribuit adesea decisiv, la schimbarea cursului istoriei Romtniei.

Spirit critic

In ciuda schimbărilor de regim consemnate pe durata a peste un secol, în ciuda presiunilor diverselor regimuri politice, România liberă a reuşit să păstreze spiritul critic ca una dintre valorile centrale ale identităţii sale.

Diversitatea


Prin rubricile si suplimentele sale, România liberă acoperă o varietate extrem de mare de informaţii, oferind fiecărui segment de cititori stirile care îl interesează.

Utilitatea

România liberă nu oferă doar stiri. Importanţa ei în peisajul media românesc ţine de capacitatea acestor informaţii şi analize de a genera consecinţe.
Mii de familii şi-au cumpărat case datorită România libere, mii de oameni s-au angajat, nu de putine ori s-au luat decizii cu consecinţe istorice datorită articolelor din România liberă

Comunicate Romania libera :

Vezi toate comunicatele companiei Romania libera.