Romania Pro Culture

Romania Pro Culture


Descrierea companiei Romania Pro Culture

Organizator: Alege Viata in parteneriat cu Asociaţia Natională Antidrog şi Fundaţia Romania Pro Culture

Asociaţia Alege Viaţa îşi propune să-i ajute pe tineri să înţeleagă modalităţile practice de cultivare a unor relaţii echilibrate cu semenii lor. Curajul, autocontrolul, devotamentul, dezvoltarea continuă pe toate planurile sunt alte calităţi promovate în cadrul programelor asociaţiei.

Evenimentele din ţara noastră şi din întreaga lume indică faptul că societatea trăieşte o criză etică. Cu toţii avem nevoie urgentă de înţelepciune şi cunoaştere, menite să ne ajute să luăm hotărâri corecte în sfera politicii, a afacerilor, a mediului înconjurător, a învăţământului de toate gradele şi a vieţii de familie.

În cadrul Asociaţiei \'Alege Viaţa\' s-au format mai multe departamente, care au elaborat programe specifice, cu intenţia sprijinirii oamenilor din diferite pături sociale: studenţi, elevi, sportivi, oameni de afaceri etc.

Cu toţii sperăm la o schimbare în bine a societăţii româneşti! Dar pentru ca acest lucru să aibă loc, trebuie să depunem împreună eforturi în scopul promovării şi încurajării valorilor moral-creştine: integritate, cinste, corectitudine, dreptate, altruism, responsabilitate etc.

Comunicate Romania Pro Culture (Fundatia Romania Pro Culture):

Vezi toate comunicatele companiei Romania Pro Culture.