Concert Proconsul si Sex: Mituri si Adevar la Sala Palatului

BUCURESTI - 7 aprilie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Intrarea liberă la concertul Proconsul, 12 Aprilie, orele 19:30, Sala Palatului. Concertul este prilejuit de conferinţa susţinută de Josh McDowell pe tema Sex: Mituri şi Adevăr.

Sub titlul Sex: Mituri si Adevăr şi completată de un concert Proconsul, Josh McDowell va susţine la Sala Palatului, pe 12 aprilie, o conferinţă pe tema relaţiilor, adresată elevilor şi studenţilor. Josh McDowell va discuta cu cei prezenţi despre cele mai cunoscute mituri despre sex, impactul bolilor cu transmitere sexuală asupra relaţiilor, legătura dintre comportament, valori şi convingeri, împlinire în loc de frustrare în cadrul relaţiilor sexuale şi despre o perspectivă nouă asupra relaţiilor.
Toţi participanţii vor primi gratuit o băutură energizantă oferită de Jiguja şi câte o carte de Josh McDowell din partea organizatorilor.

Josh McDowell este un cunoscut conferenţiar şi autorul a 98 de cărţi vândute în mai mult de 10 milioane de copii în toată lumea.
Printre cele mai cunoscute cărţi ale sale se numără Noi mărturii supuse dreptei judecăţi, publicată în 1972 si desemnată de World Magazine drept una dintre cele mai bune 40 cărţi ale secolului şi Mai mult decât un simplu tâmplar, tradusă în peste 50 de limbi.
În anii ‘90 Josh McDowell a lansat o serie de cărti care au devenit resurse fundamentale în domeniul moralităţii şi consilierii tinerilor.
O zi mai devreme, pe 11 Aprilie, la Palatul Copiilor Josh McDowell va susţine o altă conferinţă în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog adresată de această dată părinţilor şi profesorilor, în care va vorbi despre educaţie şi relaţii apropiate cu adolescenţii.

Temele pentru aceste conferinţe au fost alese ca urmare a unui studiu comandat de Josh McDowell în România, realizat de Daedallus Consulting.

Studiul a evaluat:

* Atitudinea cu privire la relaţiile din familie
* Relaţiile cu persoanele de sex opus
* Comportamentul în faţa provocărilor de zi cu zi
* Perspectivele asupra vieţii ale respondenţilor
* Mediul religios în care au crescut

Rezultatele studiului sunt disponibile pe www.josh.ro în secţiunea resurse.
Josh McDowell a realizat acelaşi studiu in UK, Mexic si Polonia cu scopul de a înţelege aspecte specifice cu privire la atitudinea tinerilor din aceste culturi şi a le compara cu rezultatele studiului făcut în SUA.