Concurs pentru bloggeri cu premiu un laptop Asus EEE PC

BUCURESTI - 4 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

www.hux.ro a lansat un concurs pentru bloggeri sau detinatorii de siteuri. Premiul este un laptop Eee PC Asus EEEPC4GS-BU006, 4GB, 512MB RAM, WLAN.

Concurs pentru bloggeri cu premiu un laptop Asus EEE PC

www.hux.ro a lansat un concurs pentru bloggeri sau detinatorii de siteuri, premiul fiind un laptop Eee PC Asus. Regulile sunt simple si exista doua variante de participare, la alegere:

1. Pentru a participa la concurs publica pe blogul/site-ul/pagina ta personala un articol cu tema: “recomand”. Se poate scrie despre orice: o reteta de mancare, un program de care esti nedespartit, un magazin, restaurant, parc etc. Articolul trebuie sa contina 2 linkuri: un link catre blogul www.hux.ro, care sa includa cuvantul recomandare (sau variatii ale acestuia: recomandari, recomand, recomandare software etc) si un link catre acest articol care sa contina cuvantul concurs (sau variatii ale acestuia: concurs bloggeri, concurs cu premiu un laptop etc).

2. Varianta a doua de participare la concurs presupune includerea blogului www.hux.ro in blogrollsau in sectiunea de linkuri a siteului personal.

3. Pentru a ne anunta de participarea ta la concurs, trimite un email la concurs@hux.ro si indica-ne numele si prenumele tau, numarul de telefon si un link catre articolul de pe blogul tau sau specifica daca ai inclus in blogroll linkul catre noi.

Perioada in care se desfasoara concursul este 4 august-3 octombrie. Pe 3 octombrie 2008 vom trage la sorti castigatorul si vom afisa rezultatele pe blog. Laptopul va fi livrat personal sau trimis prin curier pina pe 3 noiembrie 2008.