Sfarsitul lumii: adevar sau marketing?

BUCURESTI - 9 octombrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Cu o experienta internationala de peste 20 ani in vanzari si marketing pentru companii de top, Scott Barkley este in prezent International Forex Mentor. Detine de asemenea o companie de webdesign si internet marketing. Este casatorit si locuieste in Texas. Seminarul pe care il va tine: Sfarsitul lumii: adevar sau marketing, este rezultatul a mii de ore de studiu comparat, atat al Bibliei si profetiilor, cat si a literaturii de specialitate.

Sfarsitul lumii: adevar sau marketing?

La ce sa te astepti? Vor fi aproximativ 2 ore de discutii, interactiune, intrebari si raspunsuri. Vom servi la sfarsit o cafea sau un ceai si vei putea socializa cu alte persoane, la fel de interesate de subiect ca si tine.

Locatia evenimentului este sala mare a Fundatiei Romania Pro Culture, Aleea Lacul Morii nr 3, Sector 6, Bucuresti. Poti ajunge la noi cu tramvaiul 41, statia Pod Ciurel, cu metroul (statia Semanatoarea si de acolo 5 minute pe jos spre McDonalds Virtutii) sau cu autobuzul 178. Cladirea este roz si se afla exact in spatele reprezentantei Ford Virtutii (BDT) (se poate trece prin curtea Ford sau de pe Bulevardul Virtutii, pe jos, se ia la dreapta pe strada Dambovitei si imediat la dreapta pe Intrarea Dambovitei).