Romanian Adventure a lansat primul magazin online de turism de aventura

BUCURESTI - 20 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Sport, Turism

Romanian Adventure este alaturi de pasionatii turismului de aventura si de cei care prefera vacantele acvtive, lansand primul magazin online de astfel de produse turistice.
Magazinul de aventura este cea mai accesibila cale de a trai o adevarata aventura, de a ramane cu amintiri si experiente extraordinare, indiferent de program sau locul ales.

Oricine poate participa la aceste aventuri, indiferent de experienta sportiva sau aptitudinile fizice, avand posibilitatea sa-si gaseasca locul, macar in una din ofertele disponibile.
Prin sistemul de rezervari gen “early booking” si politica de preturi, cei interesati pot beneficia de oferte avantajoase.

Romanian Adventure a lansat primul magazin online de turism de aventura

Produsele aflate in acest moment la promotie:

Rafting pe Buzau

Senzatii tari la coborarea pe raul Buzau, în bărci speciale cu capacitatea de 6 persoane, pe traseu de 1- 2 ore, la doar 170 de km distanta de Bucuresti.

Acest sport extraordinar iti va schimba pentru totdeauna ideea de iesire in natura, traind o experienta unica pe valurile raului, alaturi de echipa Romanian Adventure. Echipa noastra de instructori are o experienta de peste 7 ani in rafting-ul sportiv si de agrement, avand la activ sute de coborari, invitata in 2007 sa reprezinte Romania la Campionatul Mondial de Rafting, Romanian Adventure fiind singurul centru din tara, recunoscut de federatia internationala (IRF).

Tehnici de supravietuire

Testeaza-ti rezistenta si abilitatile pe parcursul a 3 zile, intr-un program de supravietuire organizat in zone uluitoare, o extraordinara aventura in salbaticie, pusa in practica de Romanian Adventure in Carpatii de Curbura.

‘’Supravietuitorii’’ vor trece prin multe incercari pentru a putea ajunge din nou la civilizatie, dupa ce vor fi dusi cu masinile de off road adanc in padure, pana acolo unde drumurile se sfarsesc.

Discovery Scuba

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa faci parte dintr-o echipa de scafandri exploratori? Acum ai sansa ca pe parcursul a unei scufundari, sa explorezi rezervatia de caluti de mare de la Vama Veche sau campul de ceramica antica din 2 Mai.

Se asigură intregul echipament de scufundari si echipament foto / video subacvatic, pentru a avea șansa să-ți faci propriul material din această extraordinară aventură.