Avem echipa! Avem valoare!

BUCURESTI - 30 martie 2006

Comunicat tip General in ONG

Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) a organizat miercuri 22 martie o licitatie de abilitati, eveniment special de strangere de fonduri pentru proiectele derulate de echipa de voluntari ai organizatiei.

In deschiderea evenimentului cei 25 de tineri care fac parte de doi ani din echipa de voluntari ai RAA, au prezentat o sceneta scrisa, regizata si interpretata de ei, prin care au aratat celor prezenti de ce considera ei importanta activitatea de voluntariat in proiecte de prevenire HIV/ ITS si consum de droguri.

In continuare, cu mult umor si buna dispozitie, voluntarii si-au prezentat rand pe rand abilitatile si talentele, convingand audienta ca au invatat multe in anii de voluntariat si sunt oricand dispusi si capabili sa ajute comunitatea in care traiesc.

Cei prezenti s-au lasat prinsi de licitatie, valoarea unui voluntar ajungand pana la 750 RON. Nimeni nu a vrut sa plece acasa fara a castiga macar un voluntar, valoarea echipei de voluntari RAA fiind la apreciata in total la 10.600 RON (106 milioane lei vechi).

Incurajata de succesul acestei seri, echipa de voluntari RAA si-a propus sa introduca atragerea de fonduri printre activitatile curente ale departamentului, urmand sa organizeze si alte evenimente speciale.

La licitatia desfasurata la restaurantul Best Chef si sponsorizata de Briz International, au participat reprezentanti a unor companii si organizatii cu care RAA a colaborat de-a lungul timpului.

Despre Romanian Angel Appeal

Romanian Angel Appeal este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în 1990. Prin proiectele sale, RAA acţionează pentru îmbunătăţirea asistenţei medicale, sociale şi psihologice a persoanele afectate de HIV/SIDA, prin servicii directe gratuite, prin programe de educaţie destinate specialiştilor din domeniu, precum şi prin campanii de informare şi prevenire.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.raa.ro sau contactati pe Claudia Catana, Coordonator Relatii Publice, Romanian Angel Appeal, la tel. 323.68.68 sau la e-mail claudia.catana@raa.ro.
claudia.catana@raa.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-angel-appeal/avem-echipa-avem-valoare