Fii Mos Craciun pentru un copil seropozitiv!

BUCURESTI - 19 decembrie 2005

Comunicat tip General in Social

„As vrea ca toti copiii sa gaseasca sub brad multe jucarii si toti copiii sa fie foarte sanatosi. As vrea sa gasesc sub bradul meu un medicament minune. Pentru mine si fratiorul meu bolnav ca si mine.” Asta isi doreste Cristina, un copil seropozitiv, care il asteapta cu nerabdare pe Mos Craciun.

Pentru ca macar o parte din vise sa i se implineasca, Romanian Angel Appeal a lansat pe 1 Decembrie campania „Fii Mos Craciun pentru un copil seropozitiv!” - campanie de strangere de fonduri pentru copiii infectati cu HIV sau bolnavi de SIDA.

Pana in prezent au fost stranse 38.000 RON care vor aduce caldura Craciunului prin serbari, cadouri si excursii organizate pentru 650 din cei 2500 de copii care beneficiaza de programele RAA. Pe langa ei, inca 10 copii ingrijiti in Casa Asitanoe de catre Asociatia Speranta pentru ocrotirea bolnavilor SIDA - Constanta, vor gasi sub bradul de Craciun daruri oferite de Romanian Angel Appeal. Un Craciun adevarat va fi si in casele a doua familii nevoiase din judetul Prahova, recent identificate, care numara nu mai putin de 30 de membrii si care vor primi alimente si imbracaminte de la echipa RAA.

Romanian Angel Appeal multumeste tuturor firmelor si persoanelor fizice care prin donatiile facute, au adus bucurie in sufletul acestor copii buni, frumosi si cu nimic mai prejos decat semenii lor, dar care se confrunta cu suferinta si discriminarea (lista completa a donatorilor pe www.raa.ro la sectiunea news).

Campania continua si toti cei care doresc sa se implice o pot face donand direct in contul Fundatiei Romanian Angel Appeal, CF 7274690, RO22 CBIT 4221 10607900 1000, Banca Comerciala Ion Tiriac, sucursala Mihai Bravu, Bucuresti.

In 2005, RAA a ajutat 2.821 copii si tineri prin Sectiile de zi 'Floarea Soarelui' infiintate in 16 judete afectate de epidemie si a contribuit prin programe integrate de prevenire si suport la diagnosticarea, ingrijirea medicala si psiho-sociala a 100 adulti seropozitivi nou-diagnosticati cu infectie HIV.

Despre Romanian Angel Appeal

Romanian Angel Appeal este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în 1990. Prin proiectele sale, RAA acţionează pentru îmbunătăţirea asistenţei medicale, sociale şi psihologice a persoanele afectate de HIV/SIDA, prin servicii directe gratuite, prin programe de educaţie destinate specialiştilor din domeniu, precum şi prin campanii de informare şi prevenire.

Pentru a obtine informatii suplimentare vizitati www.raa.ro sau contactati pe Claudia Catana, Coordonator Relatii Publice, Romanian Angel Appeal, tel. 323.68.68 sau e-mail claudia.catana@raa.ro

claudia.catana@raa.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-angel-appeal/fii-mos-craciun-pentru-un-copil-seropozitiv