FIRST BEBE: Cursuri gratuite pentru viitorii parinti

BUCURESTI - 13 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

Fundatia Romanian Angel Appeal a lansat, la inceputul acestei luni, seria de cursuri gratuite First Bebe, adresate parintilor care asteapta primul lor copil. Cursurile sunt sustinute de medici specialisti ginecologi-obstetricieni, neonatologi sau pediatri si acopera o tematica variata cu privire la evolutia sarcinii, pregatirea pentru nastere, alaptarea si ingrijirea nou-nascutului sau lauzia. Cursurile cu durata de doua ore sunt organizate seara sau la sfarsitul saptamanii si se adreseaza in egala masura ambilor parinti.

Prezentarile se desfasoara la sediul Fundatiei, in strada Agricultori nr. 116 A, sector 2, Bucuresti, iar inscrierile se pot face pe siteul www.firstbebe.ro sau la adresa de e-mail firstbebe@raa.ro. De asemenea, cei interesati pot solicita informatii despre proiect la telefonul 021-323.68.68.

Printre sustinatoarele de marca ale proiectului se numara Nadia Comaneci si Gabriela Vranceanu Firea, care au apreciat deschis initiativa First Bebe.

„Exista o abundenta de informatii pe aceasta tema, insa am observat ca multe dintre ele sunt indoielnice si chiar contradictorii. First Bebe are meritul de a pune in ordine aceste informatii si de a selecta cele mai bune sfaturi, pe baza unor lucrari serioase realizate in Occident”, a declarat Nadia Comaneci.

„Am fost o mamica tanara. Am nascut la varsta de 23 de ani si-mi amintesc ca in acea perioada cautam peste tot informatii pentru a fi cat mai bine pregatita. Simteam nevoia sa vorbesc cu alte mamici, sa obtin date utile si sfaturi practice, din surse credibile. Si tocmai pentru ca atunci i-am simtit lipsa, il recomand acum pe First Bebe tuturor parintilor care traiesc pentru prima oara aceasta experienta cu totul aparte”, a adaugat Gabriela Vranceanu Firea.

Primele cursuri s-au bucurat deja de aprecierea participantilor, dar si de prezenta Danei Nalbaru care si-a dorit sa fie alaturi de viitoarele mamici si sa le impartaseasca din propria sa experienta.

„Simtim ca am realizat ceva atunci cand vedem ca participantii sunt multumiti si totodata foarte interesati de tematica prezentata. Primele cursuri ne arata ca era nevoie de acest proiect, ceea ce ne determina sa mergem inainte cu toata increderea”, a spus
Adelaide Katerine Tarpan, coordonatoarea proiectului.

Proiectul First Bebe este sustinut de Remedio Farmacii, Ticket Cresa, Bella Romania, Primii Pasi, MagazineleMiniblu.

Printre partenerii media se numara cotidianul Libertatea, revista Felicia, revista Superbebe si www.desprecopii.ro

Despre Romanian Angel Appeal

Romanian Angel Appeal este o organizatie neguvernamentala infiintata in 1990. Prin proiectele sale, RAA actioneaza pentru imbunatatirea asistentei medicale, sociale si psihologice a persoanele afectate de HIV/SIDA, prin servicii directe gratuite, prin programe de educatie destinate specialistilor din domeniu, precum si prin campanii de informare si prevenire.

Persoana de contact:
Alexandru Batagui - First One Communication
Tel: 0744 373 508
Mail: alexandru.batagui@onecom.ro
claudia.catana@raa.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-angel-appeal/first-bebe-cursuri-gratuite-pentru-viitorii-parinti