LANSARE DVD ”JURNAL DE SARCINA”

BUCURESTI - 9 iulie 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Viitorii parinti au o noua sursa de informatii si recomandari cu privire la sarcina: documentarul FIRST BEBE - JURNAL DE SARCINA.

LANSARE DVD ”JURNAL DE SARCINA”

Fundatia Romanian Angel Appeal (RAA) lanseaza in cadrul proiectului First Bebe DVD-ul Jurnal de sarcina. Materialul este realizat sub forma unei documentar despre sarcina, care aduce in discutie toate temele de maxim interes pentru viitorii parinti, in special pentru cei care asteapta primul copil. Materialul este avizat de Ministerul Sanatatii Publice.

Initiativa fundatiei RAA, de a produce acest DVD, a venit ca o completare fireasca a proiectului First Bebe, care ofera cursuri gratuite sustinute de medici specialisti pentru parintii aflati in asteptarea primului copil. Dorinta de a ajuta si de a sprijini cat mai multe tinere mamici, aflate la prima sarcina, a fost cea de la care a pornit conceptul acestor documentare.

Primul documentar din seria First Bebe prezinta povestea Ioanei si a lui Bogdan, un cuplu aflat in fata primei sarcini, cu emotiile, intrebarile, incertitudinile si tensiunile ei. In cele aproape 50 de minute ale documentarului veti putea afla informatii cu privire la:

- Investigatiile in sarcina;
- Controlul medical;
- Modificarile in organismul gravidei;
- Schimbari ale stilului de viata;
- Recomandarile medicilor obstetricieni;

Bonus: DVDul contine recomandari First Bebe
- Lista pentru maternitate;
- Necesarul pentru camera copilului;
- Graficul cresterii in greutate in sarcina;

Filmul, disponibil in format DVD, va putea fi achizitionat la pretul de 29,9 lei din magazinele Diverta, Mediagalaxy, Reteaua Carrefour, Cora, Metro, etc. sau prin comanda directa la Fundatia Romanian Angel Appeal. Mai multe informatii si talon de comanda gasiti pe site-ul www.firstbebe.ro.

First Bebe are in pregatire inca trei DVD-uri: Pregatirea pentru nastere – circuitul in maternitate, Ingrijirea nou-nascutului in primele saptamani, Alaptarea.

Sumele obtinute din vanzarea DVD-ului Jurnal de Sarcina vor fi folosite pentru sustinerea proiectului First Bebe.

Parteneri in promovarea acestui DVD sunt: www.copilul.ro; www.babyonline.ro; www.121.ro, www.eva.ro, www.pharma-business.ro, revistele Super Bebe, Mami, Mamica de azi, Ioana Visul Copiilor, Tonica, Felicia, Saptamana Medicala, ziarul Libertatea, www.sanatateatv.ro – prima televiziune online din Romania, Radio Itsy-Bitsy.

Documentarul este recomandat de Fundatia Vodafone si Fundatia Ozone si realizat in cadrul programului de incurajare a intreprinderilor sociale sustinut de NESsT si ABN-AMRO.

Proiectul First Bebe este sustinut de numerosi sponsori si parteneri : Bella Romania, Beiersdorf Nivea, Eli Lilly, Miniblu, Biochefarm Nuk, Medicover.

Despre Romanian Angel Appeal

Fundatia Romanian Angel Appeal este o organizatie nonprofit infiintata in 1991 si are ca scop imbunatatirea calitatii vietii copiilor si familiilor afectate de boli cronice. RAA are o experienta de peste 17 ani in furnizarea de servicii sociale si medicale si de peste 8 ani in promovarea serviciilor adresate sanatatii femeii gravide.

Pentru detalii accesati www.firstbebe.ro sau contactati echipa proiectului la adresa firstbebe@raa.ro, telefon 0213236868 sau mobil 0731137520 Adelaide Katerine Tarpan – Director Dezvoltare si 0731137528 Iulia Sirbu – Coordonator Proiect.
firstbebe@raa.ro; office@raa.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-angel-appeal/lansare-dvd-jurnal-de-sarcina