Programul de Concepte, Tehnici si Training

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

10012-doc-rbo-concepte.pdf

Programul de Concepte, Tehnici si Training –program axat pe cresterea profesionalismului in management se adreseaza, in mod deosebit, Intreprinderilor Mici si Mijlocii, asigurand o asistenta manageriala standard pentru o perioada de 7 luni.

Programul de Concepte, Tehnici si Training

Programul de Concepte, Tehnici si Training include servicii de:

(1). Asistenta specializata, in conformitate cu rezultatele analizei preliminare

(2). Training si alte programe de instruire specifica

(3). Evaluarea trimestriala si updatarea semestriala a actiunilor in functie de rezultatele obtinute

Programul de Concepte, Tehnici si Training are scopul de a asigura dezvoltarea profesionala a managementului si a angajatilor pentru atingerea Starii de Lider –suma calitatilor angajatilor, dezvoltate odata cu evolutia portofoliului firmei, a modalitatilor de comunicare cu clientii si in stransa corelatie cu aspectele economico-financiare inteligent-suportive.

Despre Romanian BEST Office

Romanian BEST Office administreaza un program de consultanta manageriala, asigurata de profesionisti cu vasta experienta pe diferite segmente de piata din Romania. Romanian BEST Office beneficiaza de experienta fondatorilor sai pe piata romaneasca incepand din 1997 si se bazeaza pe experienta aplicarii principiilor de succes promovate la nivelul companiilor multinationale.
Este misiunea noastra de a oferi consultanta manageriala completa, la cele mai inalte standarde de calitate, companiilor care activează pe piata romaneasca, calauziti de principiile Romanian BEST Office:

Calitate
Promptitudine
Confidentialitate

Sorin Ciuciuc
Managing Partner
contact@bestoffice.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-best-office/programul-de-concepte-tehnici-si-training