Instruirea personalului din spitale, un proiect premiat pentru performanta in domeniul medical

BUCURESTI - 1 iulie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Proiectul MEDAS a fost premiat in cadrul celei de a doua editii a galei „ Dezvoltarea Infrastructurii Private de Sanatate” care a avut loc in data de 30 iunie 2010, la hotelul Crowne Plaza, Bucuresti.

Instruirea personalului din spitale, un proiect premiat pentru performanta in domeniul medical

RSC a castigat premiul pentru “Performanta in domeniul medical”, pentru atragerea de fonduri europene in cadrul proiectului „MEDAS - instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale in management si utilizarea noilor tehnologii”, fiind singura companie producatoare de software medical premiata in cadrul evenimentului.

„Acest premiu reprezinta o recompensa pentru contributia adusa de RSC sistemului medical din Romania si in acelasi timp, ne motiveaza pe noi, echipa MEDAS, cei care am creat acest proiect de valoare, sa obtinem prin implementarea lui cele mai bune rezultate, incurajandu-ne sa mergem mai departe”, a declarat Sanda Saracu, coordonator activitati publicitate in cadrul proiectului MEDAS.

Evenimentul organizat de FinMedia a adus in dezbatere teme actuale ale sistemului medical privat din Romania, punand accentul pe diagnostic si tratament pentru sistemul de asistenta medicala, bani, logistica si provocarile momentului pentru asigurarile de sanatate.
In cadrul evenimentului a avut loc acordarea de distinctii si premii performerilor sectorului medical, de la servicii medicale pana la ofertantii de solutii software si echipamente medicale. Premiile de performanta s-au acordat in baza indicatorilor cantitativi si calitativi ai companiilor ce activeaza pe piata, in functie de cifra de afaceri, cota de piata, profit, vanzari realizate si numarul total de clienti.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!

Despre Romanian Soft Company

Despre RSC

Suntem creatori de solutii software puternice, consacrati prin inovatie, calitate si flexibilitate. Dezvoltarea si implementarea de solutii informatice destinate sectorului de sanatate au fost extinse prin sisteme integrate de managementul afacerilor si servicii specializate IT.

Expertiza si know-how-ul echipei, intelegerea nevoilor mediului in care activam si capacitatea de a se adapta modificarilor sale dinamice, fiind deseori cu un pas inaintea lor, precum si oportunitatile oferite de piata ne-au indreptat catre proiectarea si dezvoltarea unor solutiilor informatice care acopera toate ariile specifice industriei IT: consultanta, instruire, project management, analiza, dezvoltare, testare, implementare, garantie, mentenanta si suport.

Ca un rezultat al numeroaselor proiecte de succes implementate si a 9 ani de experienta in crearea de solutii informatice integrate ce au raspuns complet nevoilor a peste 170 de clienti, am acumulat competente software si de management complexe, care fac diferenta.

Roxana NITULEAC
Responsabil Comunicare

RSC
2E Prisaca Dornei St., 032723 Bucharest
Mobile: +40 728 18 28 62
Phone: +40 21 340 03 44
Fax: +40 21 340 03 43
Email: roxana.nituleac@proiect-medas.ro
Web: www.proiect-medas.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-soft-company/instruirea-personalului-din-spitale-un-proiect-premiat-pentru-performanta-in-domeniul-medical