Primii pasi in instruirea personalului medical din spitale

BUCURESTI - 26 februarie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

RSC (Romanian Soft Company) a inceput implementarea proiectului “MEDAS – Instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale in managementul si utilizarea noilor tehnologii”, proiect finantat din fonduri europene prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Primii pasi in instruirea personalului medical din spitale

Proiectul se incadreaza in domeniul major de interventie 3.2 si este cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European. Proiectul va fi implementat de RSC, in parteneriat cu SupEuropa (Franta), Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria, Spitalul Judetean de Urgente Constanta, Spitalul Judetean de Urgente Targu-Jiu si Spitalul Clinic „Dr. Panait Sarbu” Bucurest, se va desfasura pe o perioada de 36 de luni si vor fi instruite 880 de persoane din sectorul medical.

In primele 2 luni de proiect, conform graficului de activitati s-au desfasurat diverse actiuni de informare si publicitate si a fost demarata activitatea de achizitii din cadrul proiectului. Echipa de experti pe termen lung a proiectului a fost completata cu experti pe termen scurt, astfel fiind acoperit necesarul de resurse umane pentru activitatile proiectului.

In urmatoarea luna va avea loc conferinta oficiala de lansare a proiectului, eveniment la care vor participa toti partenerii nationali si transnationali, alaturi de reprezentanti de seama din sectorul medical si din mass-media.Despre Romanian Soft Company

Despre RSC

Suntem creatori de solutii software puternice, consacrati prin inovatie, calitate si flexibilitate. Dezvoltarea si implementarea de solutii informatice destinate sectorului de sanatate au fost extinse prin sisteme integrate de managementul afacerilor si servicii specializate IT.

Expertiza si know-how-ul echipei, intelegerea nevoilor mediului in care activam si capacitatea de a se adapta modificarilor sale dinamice, fiind deseori cu un pas inaintea lor, precum si oportunitatile oferite de piata ne-au indreptat catre proiectarea si dezvoltarea unor solutiilor informatice care acopera toate ariile specifice industriei IT: consultanta, instruire, project management, analiza, dezvoltare, testare, implementare, garantie, mentenanta si suport.

Ca un rezultat al numeroaselor proiecte de succes implementate si a 9 ani de experienta in crearea de solutii informatice integrate ce au raspuns complet nevoilor a peste 170 de clienti, am acumulat competente software si de management complexe, care fac diferenta.

Roxana NITULEAC
Responsabil Comunicare

RSC
2E Prisaca Dornei St., 032723 Bucharest
Mobile: +40 728 18 28 62
Phone: +40 31 620 05 01
+40 31 620 04 98
Fax: +40 31 620 05 02
Email: roxana.nituleac@rsc.ro
Web: www.rsc.ro

marketing@rsc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-soft-company/primii-pasi-in-instruirea-personalului-medical-din-spitale