RSC anunta lansarea oficiala a proiectului “MEDAS – Instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale in management si utilizarea noilor tehnologii”

BUCURESTI - 29 aprilie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Romanian Soft Company (RSC), in calitate de beneficiar, impreuna cu partenerii sai SupEuropa, Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria, Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu, Spitalul Clinic „Dr. Panait Sarbu” Bucuresti organizeaza conferinta de lansare a proiectului “MEDAS – Instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale in management si utilizarea noilor tehnologii”.

RSC anunta lansarea oficiala a proiectului “MEDAS – Instruirea medicilor si a asistentelor medicale din spitale in management si utilizarea noilor tehnologii”

Lansarea oficiala a proiectului include o conferinta de presa si va avea loc miercuri, 5 mai, incepand cu ora 10.00 la Hotel Crowne Plaza, Sala Magnolia.

Evenimentul se va desfasura cu participarea echipei de proiect, a potentialilor beneficiari, a reprezentantilor Ministerului Sanatatii, Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, alaturi de reprezentanti ai mass-media.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, domeniul major de interventie 3.2 „Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii”. Proiectul se va desfasura pe o perioada de 36 de luni timp in care vor fi instruite 880 de persoane din sectorul medical.

Proiectul Medas cuprinde 4 euro-regiuni: Bucuresti-Ilfov, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia si are ca obiective generale:
1.Furnizarea de formare profesionala medicilor si personalului medical in vederea cresterii calitatii actului medical prin utilizarea noilor tehnologii;
2.Cresterea performantelor sistemului medical prin imbunatatirea accesibilitatii, eficacitatii si echitatii serviciilor medicale oferite populatiei;
3.Imbunatatirea managementului unitatilor medicale si institutiilor sectorului sanitar in vederea modernizarii serviciilor medicale;
4.Sprijinirea implementarii tehnologiilor informatiei si comunicarii in sectorul de sanatate prin oferirea de servicii de e-Sanatate.


Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!

Despre Romanian Soft Company

Despre RSC

Suntem creatori de solutii software puternice, consacrati prin inovatie, calitate si flexibilitate. Dezvoltarea si implementarea de solutii informatice destinate sectorului de sanatate au fost extinse prin sisteme integrate de managementul afacerilor si servicii specializate IT.

Expertiza si know-how-ul echipei, intelegerea nevoilor mediului in care activam si capacitatea de a se adapta modificarilor sale dinamice, fiind deseori cu un pas inaintea lor, precum si oportunitatile oferite de piata ne-au indreptat catre proiectarea si dezvoltarea unor solutiilor informatice care acopera toate ariile specifice industriei IT: consultanta, instruire, project management, analiza, dezvoltare, testare, implementare, garantie, mentenanta si suport.

Ca un rezultat al numeroaselor proiecte de succes implementate si a 9 ani de experienta in crearea de solutii informatice integrate ce au raspuns complet nevoilor a peste 170 de clienti, am acumulat competente software si de management complexe, care fac diferenta.
Roxana NITULEAC
Responsabil Comunicare

RSC
2E Prisaca Dornei St., 032723 Bucharest
Mobile: +40 728 18 28 62
Phone: +40 31 620 05 01
+40 31 620 04 98
Fax: +40 31 620 05 02
Email: roxana.nituleac@rsc.ro
Web: www.rsc.ro

marketing@rsc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-soft-company/rsc-anunta-lansarea-oficiala-a-proiectului-medas-instruirea-medicilor-si-a-asistentelor-medicale-din-spitale-in-management-si-utilizarea-noilor-tehnologii