Romanian Software şi Mindit în parteneriat pentru a asigura atragerea oamenilor potriviţi în companii

BUCURESTI - 15 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Tehnologie, HR

Live site

Romanian Software și Mindit au gândit un parteneriat în care să vă pună la dispoziție instrumente inovatoare pentru creșterea rezultatelor practicii de recrutare și selecție din companii. http://hrp.ro/romanian-software-si-mindit-parteneriat-pentru-asigura-atragerea-oamenilor-potriviti-companii/

Rolul HR-ului s-a schimbat esențial în ultimii ani, focusul companiilor de top fiind atragerea și reținerea talentelor în companii. Programele de management al talentelor integrează managementul performanței, coaching, procesele de învățare, planurile de dezvoltare personală, însă punctul de plecare și esențial pentru a asigura resursele potrivite în rolurile potrivite devine programul de recrutare și selecție.

Mindit oferă companiilor servicii de background screening sau verificare a trecutului profesional al candidaților, incluzând studii, certificări, foști angajatori, colectare de referințe, reputație în media, istoric legal s.a., asigurându-vă de integritatea celor pe care îi atrageți în compania dumneavoastră. Modul în care se realizează aceste verificări este transparent și etic, procesul fiind posibil numai cu acordul scris al candidatului.

Hire, soft-ul de recrutare și selecție din cadrul platformei Human Resources Planning, produs al Romanian Software, permite stocarea de informații și documente privind candidații, derularea fluxurilor cu standardizare de etape pentru fiecare rol, permite o buna comunicare între managerii beneficiari, candidați și departamentul de HR, prin sistemul de notificări integrat și permite integrare de instrumente pentru determinarea profilelor psihologice și acum și background screening.

Pentru a obține informațiile necesare privind candidații selecționați, anterior transmiterii unei oferte de angajare, veți putea comunica cu consultanții Mindit direct prin intermediul platformei Human Resources Planning. La calificarea candidaților din lista scurta pentru o poziție vacantă în etapa de ofertare, consultanții Mindit, utilizatori ai platformei HRP, vor primi o notificare și vor începe verificarea, urmând ca în termenele agreate sa vă transmită rezultatele verificărilor, atașând raportul în platformă. Veți putea să luați astfel o decizie înțeleaptă și documentată.

Echipele Romanian Software și Mindit vor explora împreună și alte modalități de colaborare pentru a aduce mai multă eficiență, energie și culoare în practica dumneavoastră de HR.

Despre Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. In cei 12 ani de experienta de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 400 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata HRP, cu ajutorul careia sunt procesati peste 100.000 salariati.
www.hrp.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-software1/romanian-software-si-mindit-in-parteneriat-pentru-a-asigura-atragerea-oamenilor-potriviti-in-companii