AsigurareaMea.ro – asigurari si pensii private pe intelesul tuturor

BUCURESTI - 16 mai 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

GhiseulBancar.ro, liderul informatiilor bancare, a lansat o publicatie de specialitate din domeniul asigurarilor si pensiilor private: Asigurareamea.ro.

AsigurareaMea.ro – asigurari si pensii private pe intelesul tuturor

AsigurareaMea publica, non-stop, cele mai importante noutati din domeniul asigurarilor, pensiilor private si a alte informatii financiar-bancare.

AsigurareaMea.ro are drept obiectiv sa informeze cat mai corect si profesionist, dar mai ales sa educe publicul cu privire la produsele si serviciile oferite de companiile de asigurari si de pensii private.

Majoritatea informatiilor publicate pe site sunt informatii utilitare, care descriu, pe intelesul tuturor, serviciile de asigurari si viitoarele pensii private.

AsigurareaMea va publica ghiduri care vor ajuta cititorii sa-si poata alege cel mai potrivit produs de asigurare si pensie privata.

De asemenea, publicatia are o sectiune de consultanta gratuita prin care se ofera fiecarui cititor raspunsuri cu privire la probleme legate de asigurari si pensii private.

Publicatia ofera cititorilor si o rubrica de legislatie in domeniu, dictionare de asigurari si pensii private, date de contact ale firmelor de asigurari si pensii private.

Cei care au deja o asigurare tip investitie sau pensie privata pot sa consulte evolutia fondurilor de investitii administrate de companiile de asigurari.

Despre RomanianLider SRL

Asigurareamea.ro este o publicatie editata de GhiseulBancar.ro, liderul informatiilor bancare.
Asigurareamea.ro
contact@asigurareamea.ro
redactor-sef
Vasile Coman
0723292899

contact@asigurareamea.ro