RomAudioVideo te invita sa incerci Casa Inteligenta NetStreams

BUCURESTI - 27 octombrie 2008

Comunicat tip General in Tehnologie

HiFi Arena este cea mai mare expozitie din Romania de home entertainment- hi fi audio si video.
Anul acesta se desfasoara in perioada 13-16 noiembrie la Radisson SAS Hotel Bucuresti, etajul 1, RomAudioVideo avand la dispozitie camera 123 pentru a-i primi pe toti cei interesati de conceptul de casa inteligenta si echipamente audio video profesionale.

RomAudioVideo te invita sa incerci Casa Inteligenta NetStreams

Pentru prima data in tara noastra, RomAudioVideo aduce in atentie o gama hi-fi de difuzoare si sateliti din sticla, bazati pe tehnologia ADT (Acoustic Damping Tube) care consta in eliminarea distorsiunilor ce ar putea aparea in incinta prin capitonarea conului cu un material special.

Tot ca o premiera vin LCD-urile de la MediaLine cu LAN si DiVX-player incorporat, care permit in afara vizionarii programelor TV, si navigarea pe internet, verificarea casutei postale, internet banking si multe altele.

RomAudioVideo vine anul acesta si cu sisteme de control pentru case inteligente de la producatorul american NetStreams, LCD-uri cu PC incorporat, monitoare touch-screen, difuzoare de perete si plafon cu design deosebit, sisteme audio hi-fi, sisteme home-cinema, CCTV-uri si mobiliere de prezentare.

Nu uita, am creat pentru tine site-ul www.casainteligenta.info pentru a te familiariza cu solutiile noastre. Dupa ce faci turul virtual al aplicatiilor propuse, vino si in camera 123 din Radisson Hotel, unde ai un loc rezervat pentru a testa chiar tu sistemele de control audio, video si total.