RomBit Tel - Servicii de telefonie VoIP

BUCURESTI - 12 noiembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

RomBit Tel inseamna un intreg pachet de servicii bazate pe comunicatii multimedia voce, e-mail, fax si videotelefonie, toate aceste modalitati de comunicare completandu-se perfect cu ultimele tehnologii Internet. Abonatii pot comunica usor, oriunde in lume si de oriunde din lume, ca si cum s-ar afla in romania. nu mai exista notiunile de convorbiri locale, interurbane sau internationale, pentru ca toate convorbirile in retea au acelasi cost: zero, pentru orice tip de comunicatii audio, video, fax sau e-mail.

Soluţia RomBit Tel este destinată persoanelor fizice si firmelor din categoria IMM. Noul serviciu permite clienţilor să beneficieze de avantajele telefoniei VoIP - integrarea cu aplicaţiile software specifice mediului de afaceri, costurile reduse, mobilitatea crescută - fără ca aceştia să se preocupe de echipamentele hardware sau de managementul platformei care va susţine aplicaţia. Serviciul este furnizat de către RomBit Communications pe infrastructură localizată în Romania.

RomBit Tel utilizează modelul de distribuţie VoIP IP-PBX oferind aplicaţia şi infrastructura necesară clientului pentru desfăşurarea activităţii. Serviciul este disponibil imediat după contractarea lui şi nu necesită investiţii suplimentare, ci doar plata tarifului lunar si achizitia telefonului IP (se poate folosi si softphone gratuit).

Daca doriti achizitionarea uniu furnizor de sip preferat configurarea este gratuita asigurata de RomBit Communications.In baza unui abonament minimal puteti comunica nelimitat in reteaua RomBit Tel oriunde in lume cu conditia ca acea persoana sa fie abonat .

Detalii:

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rombit-communications/rombit-tel-servicii-de-telefonie-voip