Inaugurarea Sea View Residence Costinesti

Locul desfasurarii: Marina Costinesti Sea View Residence

Organizator: Romanian Deals

Inaugurarea Sea View Residence Costinesti

Vino pe cea mai frumoasa plaja de pe litoralul Romanesc cu cel mai fin nisip si apa turquaz, Sambata, 18 august 2012 si Duminica 19 August cand va avea loc inaugurarea Complexului Condominium Sea View Residence, marcata prin desfasurarea unor activitati incediare atat la propriu cat si la figurat: competitii de beach volley, parade de moda cu costume de baie si rochii de seara prezentate de super modele de nivel international.

Organizatorii va pregatesc si alte suprize de proportii.

Sea View Residence este un ansamblu condominium de apartamente premium de lux, situat pe primul rand de mare in Marina Costinesti. Toate apartamentele au finisaje premium si ofera o priveliste panoramica de neuitat la Marea Neagra.

Sea View Residence beneficiaza de o pozitionare foarte buna  fiind pozitionata la nivel superior fata de nivelul marii iar plaja nou amanajata este una dintre cele mai frunoase si spectaculoase plaje, frumusetea fiind compensata si de apa foarte curata de culoare turquaze.

Pentru mai multe detalii:

Va asteptam,

Camelia AGACHI