Amanetul din Galati care ofera masini

Galati - 4 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, Imobiliare

Amanetul Romero din Galati si-a propus sa vina cu o abordare diferita in relatia cu clientii sai, creand contracte speciale de amanet care ofera posibilitatea clientilor sai sa castige bani, lingouri din aur si masini.

Castuga masina Amanet Romero

Castuga masina Amanet Romero

Amanetul Romero din Galati a inceput activitatea acum 20 de ani in Galati. Ulterior s-a extins in Tecuci si Bucuresti, ajung in prezent sa aiba 19 puncte de amanet.

De multe ori nevoia de bani, a unui imprumut rapid fac amanetul o alternativa buna. Amanetul Romero din Galati si-a propus sa vina cu o abordare diferita in relatia cu clientii sai, creand contracte speciale de amanet care ofera posibilitatea clientilor sai sa castige bani, lingouri din aur si masini. A venit cu multe noutati pe care le-a mentinut in timp aducand nenumarate satisfactii clientilor sai. Bucuriile la amanet Romero vin sub forma de bani si lingouri din aur in fiecare luna si sub forma castigului de masini Dacia Logan, 4 in fiecare an.

Traditia continua si in scurt timp va oferi inca o masina Dacia Logan.

Emotiile sunt mari pentru toti clientii de la amanet Romero care au ales Contractul Avantaj si pentru intreaga echipa Romero.

Pana in prezent 15 clienti au castiga cate o masina in valoare de 7000 de euro. Unii au pastrat masina altii poate au vandut-o. In ambele situatii clientii de la amanet Romero au primit un mare ajutor pentru famiiile lor.

Pentru toti cei curiosi, dornici, interesati lasam datele evenimentului si le comunicam ca sunt asteptati sa cunoasca tot procesul si fericitul castigator.

9 ianuarie, Teatrul Dramatic, ora 18.30, intrarea este LIBERA