Aurul tau iti poate aduce mai mult aur din amanet

Galati - 20 martie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Social, Retail

Da, poti sa primesti cadou bijuterii din aur, poti sa iti cumperi aur. Dar noi vorbim despre posibilitatea de a castiga aur. Nu trebuie sa astepti Pastele si nici Craciunul si nici ziua ta de nastere. Poti sa castigi un lingou din aur in fiecare luna.

Castigator Lingou Aur

Un cadou frumos pentru fiica mea!

Gherghe Constanta

Stiai ca aurul tau iti poate aduce mai mult aur? Da, poti sa primesti cadou bijuterii din aur sau poti sa cumperi aur. Dar noi vorbim despre alta posibilitate, mai exact despre posibilitatea de a castiga lingouri din aur de 24 de kt. La Amanet Romero poti chiar sa le castigi usor! Nu trebuie sa astepti Pastele si nici Craciunul si nici ziua ta de nastere. Poti sa castigi un lingou din aur in fiecare luna.

Tombola Gold de la Amanet Romero ofera aceasta posibilitate tuturor clientilor. Posibilitatea de a castiga unul din cele cinci lingouri de cate cinci grame din aur de 24 de kt.

Uita-te in cutiuta ta de bijuterii. Poate vei avea nevoie de bani pe repede la un moment dat sub forma unui imprumut rapid, sau poate iti plac concursurile si vrei sa iti testezi norocul.

La casele de Amanet Romero sunt clienti care au castigat in medie 6 lingouri pe an, sunt clienti la sunt la primul lingou. Extragerea se face pe platforma random.org iar rezultatele sunt disponibile atat de siteul Romero cat si pe pagina de Facebook Romero.

Extragerea are loc in data de 10 a fiecarei luni.

Participarea la tombola este extrem de simpla: trebuie amanetat un obiect din aur si platit un comision de minim 50 de lei. La tombola intra toti clientii de la Amanet Romero din Galati, Bucuresti si Tecuci.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romero-26-ifn-srl/aurul-tau-iti-poate-aduce-mai-mult-aur-din-amanet