Doua motive pentru care aurul este o sursa de bani

Galati - 29 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

Tot aurul tau iti transforma o poveste despre o criza de bani intr-o poveste despre un castig neasteptat

Amanet Aur Romero

Amanet Aur Romero

 Am ales de la bun inceput Contractul Avantaj de la Amanet Romero 

Lehadus Maricela

 

Aurul nu se devalorizeaza niciodata. Aurul este sursa de frumos, este o mostenire buna pentru generatiile viitoare. Aurul este maleabil, poate fi transformat. Il cumparam, il amanetam, il primim, il transformam, il vindem. 

Aurul adus la amanet se transforma in bani,  sub forma unui imprumut rapid. In momentul cand ai o plata de facut si nu dispui de o alta sursa de la care sa faci rost de bani retine ca poti amaneta bijuteriile din aur, argint si platina pentru o perioada si sa primesti banii necesari.

Este simplu, rapid, iti rezolvi urgenta si mergi mai departe.

Cu banii de pe aurul tau poti plati facturi, sa cumperi medicamente sau sa platesti consultatii

 Clientii din amanet au impartasit multe situatii care i-au facut sa amaneteze propriile bunuri: plata unor facturi, achizitia de marfa, sa cumpere medicamente, stomatolog si alte vizite medic

Clientii hotarasc cand vor sa restituie suma imprumutata de la o casa de amanet, 5 sau 90 de zile sau mai mult.Sunt multe povesti, unele tuburatoare. Toate au la baza nevoia de bani, o cheltuiala neprevazuta si dorinta de a nu apela la familie, banci, venici, prieteni. Pur si simplu iti rezolvi o situatie amanetand un bun. Nu il vinzi, nu il pierzi decat daca tu hotarasti ca nu il mai vrei inapoi.

"Prietenii te împrumută o dată, de două ori, dar cât să mai și ceri, că e rușinos și altădată nici ei nu au."

Mai sunt si alte povesti legate tot de aurul lasat in casele de amanet.

 

Tot aurul tau iti transforma o poveste despre o criza de bani intr-o poveste despre un castig neasteptat

Premii in bani, o masina la fiecare trei luni, nu reprezinta doar o enumerare. Sunt premii castigate de la o casa de amanet. Un premiu de minim 20 lei poate fi mic sau mare dar in mod sigur poti acoperi integral sau partial din comisionul platit la amanet, poti sa iti cumperi painea timp de 6 zile, poti sa platesti 13 curse cu autobuzul. Este minunat pentru clientii care castiga in fiecare luna premiile in bani. Dar sunt fabuloase povestile clientilor care au castigat cate o masina Dacia Logan. Clientii castigatori sunt clienti Amanet Romero de 3 luni, 6 luni, 3 ani. Nu conteaza vechimea contractului sau a clientului Romero.

Pune aurul tau la munca atunci cand ai nevoie de bani pe repede.