Lansare etapei a II-a a Campaniei de Educaţie Ecologică şi Mediu „EcoAtitudine"

Locul desfasurarii: BUCURESTI-ILFOV

Organizator: GRUPUL DE PRESA REPORTER

Lansare etapei a II-a a Campaniei de Educaţie Ecologică şi Mediu  „EcoAtitudine

Grupul de Presă REPORTER, în parteneriat cu Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Bucureşti, Agenţia pentru Protecţia Mediului Ilfov, Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Judeţean Ilfov, Garda Naţională de Mediu - Comisariatul Bucureşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Ilfov şi Inspectoratul Şcolar Bucureşti a derulat în data de 20 septembrie, la sediul ARPM Bucureşti, evenimentul de lansare a etapei a II-a a proiectului „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informaţie, Acţiune” – ediţia 2011.

„În prima etapă a acestui proiect au fost organizate pentru copii excursii în care aceştia au avut posibilitatea să vadă ce înseamnă reciclarea cu adevărat”, a precizat Stere Creţu, Preşedintele Grupului de Presă REPORTER.

Importanţa acestei campanii pentru educarea copiiilor a fost punctată şi de Ninel Peia,  Director Executiv APM Ilfov. „Felicit Grupul de Presă REPORTER pentru această acţiune care se află la cea de-a doua etapă şi care oferă copiiilor posibilitatea să înveţe cum să colecteze corect deşeurile”.

                Actuala ediţie, la care participă elevii din 6 şcoli generale din judeţul Ilfov şi 5 şcoli generale din Municipiul Bucureşti, se derulează în perioada 15 septembrie – 1 decembrie 2011 şi cuprinde un concurs de desen, adresat claselor I – IV - „Protectia Mediului prin desen şi culoare” şi un concurs de realizare machete din deşeuri reciclabile, adresat claselor V – VIII - „Prin RRR (reducere, reciclare, refolosire) dă viaţă deşeurilor”.

                Pentru câştigătorii etapei a II-a a proiectului „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informaţie, Acţiune”, organizatorii, împreună cu partenerii au pregătit multe surprize şi premii.

 „Multumesc sponsorilor pentru sprijinul oferit în derularea acestui proiect şi de asemenea directorilor şi profesorilor de la şcolile participante, care alături de copii se implică în implementarea acestui Doresc succes şcolilor din Bucureşti şi Ilfov şi îi asigur că în decembrie vor câştiga cei mai buni”, a declarat Simona Săceanu, Director Executiv ARPM Bucureşti.  

                Informaţii suplimentare privind campania „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informaţie, Acţiune”şi regulamnentul de desfăşurare al concursurilor găsiţi în paginile noastre de Internet la  www.infomediu.eu şi www.ecoatitudine.eu. 

                Iniţiativa este susţinută de EUROSUN MANAGEMENT & CONSULTING, ECO SUD SRL, COMPANIA ROMPREST SERVICE SA, TITAN SA, DOOSAN IMGB, RIGK SRL, ECO-X SRL, STIROM, MONBAT. 

                Partenerii media ai proiectului - revista de mediu şi ecologie Infomediu Europa, revista de business Reporter Economic.

 

 

Despre ROMES GRUP INTERNATIONAL S.R.L.

REVISTA DE MEDIU SI ECOLOGIE INFOMEDIU EUROPA

Confirmare pana la data: 21 septembrie 2011

Participare: Intrare libera