ANTIQUE MARKET Targ de obiecte de artă si antichitati 29 martie - 01 aprilie, la ROMEXPO

BUCURESTI - 29 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Industrie

Incepand de joi, 29 martie si pana la finalul saptamanii, peste 50 de expozanti isi vor da intalnire cu iubitorii de arta si obiecte de colectie in Pavilionul A din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, cu ocazia celei de-a VI-a editii a targului ANTIQUE MARKET .

ANTIQUE MARKET Targ de obiecte de artă si antichitati 29 martie - 01 aprilie, la ROMEXPO

Evenimentul isi doreste ca, pe intreaga perioadă de desfasurare, să reprezinte locul de intalnire atat al artistilor cat si al pasionatilor de artă si colectionarilor. Pentru aceasta, ANTIQUE MARKET isi propune să găzduiască, pentru expunere, evaluare si vanzare piese de mobilier si decoratiuni interioare, artă plastică, obiecte personale si de colectie, argintărie si portelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă etc.

 

Piata antichitatilor in Romania cunoaste, in ultimii ani, o crestere asteptată. Pe fondul căderii pietei imobiliare, investitia in obiecte de artă, in obiecte vechi de valoare, este tot mai mult privită ca o oportunitate care, in conditiile unor evaluari corecte, oferă posibilitatea unor profituri generoase.

 

De asemenea, in conditiile in care aproape 5% dintre romani sunt posesorii unor colectii de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate la tablouri de patrimoniu – se poate spune că, in afara investitorilor importanti, se poate conta si pe interesul unui numeros public avizat.

 

Intr-o alaturare deloc intamplatoare cu AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO, evenimentul isi propune, odata in plus, sa ne ajute sa facem loc frumosului in vietile nostre prin colectionarea de obiecte a caror valoare reinvie magia trecutului boem al Bucurestiului de altadata.

 

 

Program de vizitare:

29 – 31 martie, între orele 10:00 – 18:00

01 aprilie, între orele 10:00 – 16:00

 

In aceeasi perioada cu targul de antichitati,la Romexpovor avea loc si:

 

AMBIENT EXPO - Targ International pentru decoratiuni interioare, mobilier si pisicine CONSTRUCT EXPO - Targ International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii.

EXPO FLOWERS & GARDEN  - Expozitie Internationala de Flori, Amenajari Peisagistice, Horticultura si Gradinarit

 

Persoana de contact:

Bogdan Ivanescu

Tel: 0758 837738

E-mail: bogdan.ivanescu@romexpo.ro

www.antiquemarket.ro

Taguri: Antique Market