EDU - Targ de oferte educationale la Romexpo

BUCURESTI - 10 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, ONG, Social

EDU
Expozitie de oferte educationale si pregatire profesionala, documentatie, carti si material didactic, echipamente si mobilier scolar, rechizite

EDU - Targ de oferte educationale la Romexpo

Romexpo organizeaza in perioada 12-15 mai 2011, in Pavilionul C1 din Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti, prima editie a expozitiei EDU- Expozitie de oferte educationale si pregatire profesionala, documentatie, carti si material didactic, echipamente si mobilier scolar, rechizite.

 

Desfasurata sub patronajul Ministerul Educaţiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, aceasta editie a expozitiei EDU este un loc de intalnire pentru gradinite, scoli si universitati, editori, bibliotecari si specialisti in informatii, institutii de formare si aprofundare profesionala, dar si furnizori de mobilier si accesorii pentru sali de clasa si laboratoare scolare, producatori si distribuitori de rechizite, oferind tuturor sansa de a se intalni si discuta noi strategii de afaceri, parteneriate si colaborare.

 

In cadrul expozitiei, Fundatia Dinu Patriciu va organiza pe data de 12 mai o conferinta cu tema „Parteneriatul public-privat în educatie de la teorie la practica”, completata de doua workshop-uri :”Antreprenoriatul in Educatie” si „Tehnologia si Educatia”.

 

A doua editie a Forumului Educatiei organizat de Grupul EDUCATIVA, Liga Studentilor Romani din Strainatate, Clubul pentru Romania si Fundatia C.R.E.D.E. – Centrul Roman pentru Educatie si Dezvoltare Economica va asigura, in perioada 13-15 mai, un cadru comun de discutie si analiza intre furnizorii de servicii educationale si beneficiarii acestora in vederea eficientizarii infrastructurii curente din educatie, vizitatorii expozitiei EDU avand acces la o multitudine de prezentari, workshop-uri si seminarii.

ROMEXPO si-a propus in 2011 organizarea a 62 de manifestari expozitionale, conform programului de targuri si expozitii existent pe site-ul www.romexpo.ro.

 

Mai multe informatii despre manifestarea „EDU-Expozitie internationala de oferte educationale si pregatire profesionala, documentatie, carti si material didactic, echipamente si mobilier scolar, rechizite puteti gasi pe site-ul www.edu-expo.ro.

Persoana de contact: Anca Manolache, Manager Proiect; Tel: 0758053132; E-mail: edu@romexpo.ro

 

Program de vizitare:

Joi –Sambata:  12-14 martie, orele: 10.00-18.00

Duminică: 15 mai, orele: 10.00-16.00

 

Intrarea este gratuita si se va face pe la Poarta D.