In premiera la TIB 2012: Salonul China Engineering & Technologies!

BUCURESTI - 8 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

In perioada 17 – 20 octombrie 2012, Centrul Expozitional ROMEXPO va gazdui cel mai complex eveniment dedicat sectoarelor industriei grele din Europa Centrala si de Est, in cadrul celei de-a 38-a editii a Targului Tehnic International Bucuresti – TIB .

In premiera la TIB 2012:  Salonul China Engineering & Technologies!

In premiera pentru Romania, in vederea atragerii de investitii straine in tara noastra, TIB 2012 va gazdui in Pavilionul C2, Romexpo, Salonul China Engineering & Technologies unde vor participa peste 40 de companii cu activitate in realizarea de proiecte pe plan extern in domeniile infrastructurii, constructiilor si energiei.

 

Cu aceasta ocazie, vor fi dezbatute noi oportunitati de colaborare privind extinderea relatiilor de afaceri dintre companiile chineze si mediul de afaceri din Romania.

 

Targului Tehnic International Bucuresti, reprezinta cel mai important eveniment de profil din Romania reunind peste 300 companii din 15 tari, pe o suprafata de expunere de peste 16.000 mp.

 

Pe perioada celor patru zile de desfasurare a evenimentului, firmele participante vor transforma centrul expozitional intr-un imens oras al ingineriei viitorului in care utilajele expuse vor oferi publicului vizitator un spectacol de neuitat al progresului tehnologic. In acelasi timp, vizitatorii specialisti vor avea parte nu numai de inovatie, ci si de informatie si networking, prin intermediul unui program bogat de evenimente conexe special conceput pentru a veni in completarea programului de vizitare.

 

Pentru detalii referitoare la TIB 2012, persoana de contact din cadrul ROMEXPO este:

 

Luiza Catrina – Coordonator  Proiect

Mobil: +40 758 053 134; Fax: + 40 21 207 70 70

E-mail:  tib@romexpo.ro / luiza.catrina@romexpo.ro

Web: www.tib.ro. 

Taguri: TIB
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romexpo/in-premiera-la-tib-2012-salonul-china-engineering-technologies