O PRIMĂVARĂ A RECORDURILOR TURISTICE!

BUCURESTI - 13 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Turism, HoReCa

Între 14 și 17 martie 2013, Centrul Expozițional Romexpo va găzdui cea de-a XXIX-a ediție a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI, ce reunește un număr record de companii prezente în cadrul acestei manifestări.

O PRIMĂVARĂ A RECORDURILOR TURISTICE!

Timp de patru zile, cei mai importanți jucători ai arenei turistice românești și internaționale vor transforma Centrul Expozițional Romexpo într-o imensă vitrină de prezentare a celor mai noi destinații de travel și servicii.

 

Ediția de primăvară a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI înseamnă:

 

- cel mai mare număr de companii prezente în cadrul Târgului - 275 de firme participante, dintre care 180 din România și 75 din străinatate (agenții de turism și tour-operatori, hoteluri și pensiuni, agenții de asigurări și banci, organizatori de congrese și turism de afaceri, organizații patronale și asociații profesionale, organizații de promovare a turismului din străinătate, oficii, organizații și instituții de promovare a regiunilor turistice din România, dar și prestatori de servicii de transport, de cazare și de agrement).

- 12 organizații și instituții de promovare a regiunilor turistice din România: Maramureș, Iași, Suceava, Dâmbovița, Tulcea, Buzău, Județul Alba, Hunedoara, Litoralul Mării Negre, Amara, Băile Herculane, Prahova, Brașov, Bucovina, Sighișoara, Sibiu, Râșnov, Gorj, Delta Dunării.

- 8 participări oficiale din străinatate: Bulgaria, Turcia, Croația, Serbia, Tunisia, Cipru, Republica Moldova, Autoritatea Regională de Turism din Grecia.

- peste 15.000 mp. suprafață de expunere

 

Pentru vizitatori, Targul de Turism al României înseamnă adunarea lalolaltă a celor mai variate game și oferte de: turism de aventură, croaziere, sejururi exotice, propuneri de „city break”, vacanțe la țară, circuite culturale, dar și bilete de avion sau asigurări de călătorie. Ofertele prezentate vor cuprinde discount-uri de până la 30 %.

 

 

Pe lângă acestea, vizitatorii vor primi gratuit, din partea companiilor expozante, materiale de promovare, cataloage și broșuri informative, iar la standuri vor avea loc, în permanență, concursuri cu premii. 

 

Pentru segmentul business-to-business, târgul reprezintă o importantă platformă de reînnoire a relațiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiționali, dar și de stabilire de noi contacte și contracte, precum și o bună oportunitate de promovare și poziționare în piață.

 

„Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României vine în întâmpinarea vizitatorilor cu cele mai variate oferte pentru vacanțele din perioada de primăvara/vară, reprezentând un fidel barometru al turismului autohton și nu numai. Dorindu-ne să venim mereu cu oferte atractive în atenția vizitatorilor, Târgul de Turism al Românei reunește elita companiilor din acest domeniu, atât la nivel național cât și internațional, fiind pregățiti sa răspundem chiar și celor mai diverse cerințe”, declară Mariana Suciu, director general al ROMEXPO S.A.

 

Organizatori:

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI este un eveniment organizat de catre ROMEXPO si Camerele de Comert si Industrie din Romania, in parteneriat cu ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

 

În aceeași perioadă cu Târgul de Turism al României la ROMEXPO are loc și Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă și terapii complementare – TMA și Targul de Produse Tradiționale I.

 

Programul de vizitare al celor doua evenimente este următorul:

14 - 16 MARTIE 2013 între orele 10.00 - 18.00

17 MARTIE 2013 între orele 10.00 - 16.00

Locație:

TTR I 2013 - Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6

TMA 2013 – Pavilioanele E1 si D2

 

 

Pentru mai multe informații accesați:

www.targuldeturism.ro

Facebook: TTR ROMEXPO – Targul de Turism al Romaniei, primavara 2013

www.tma-expo.ro

 

Contact:

 

Catalina MIHAI - Specialist PR Tel: 021 207.70.00 Int. 1210 Mobil: 0758.837.760 E-mail: catalina.mihai@romexpo.ro www.romexpo.ro