TIBCO si KIDEX au dat startul verii la ROMEXPO

BUCURESTI - 5 iunie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Social

In perioada 29 mai – 1 iunie la ROMEXPO au avut loc doua targuri pentru publicul larg: TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum si KIDEX - Expozitia de produse si servicii pentru bebelusi, viitoare mamici, parinti si copii.

TIBCO si KIDEX au dat startul verii la ROMEXPO

Timp de patru zile cei mari si cei mici au trecut pragul Pavilionului Central ROMEXPO pentru a descoperi produse de uz casnic, haine, incaltaminte, produse de ingrijire corporala sau suplimente nutritive, dar si pentru a asista la spectacolele oferite de copii pe scena KIDEX.

Fie ca au venit cu gandul de a achizitiona noi produse sau doar pentru vedea ce mai este nou, participantii la TIBCO si KIDEX au beneficiat de o oferta bogata, dublata de reducerile semnificative oferite de expozanti.

Weekend-ul a fost plin de voie buna iar vizitatorii au avut ocazia de a incerca numeroasele activitati sportive puse la dispozitie de expozanti, miscari de aerobic alaturi de instructorii autorizati si pentru cateva clipe au retrait momente de altadata prin intermediul plimbarilor cu masinile de epoca.

Cei mici s-au jucat cat a fost ziua de lunga, construind cu dibacie castele din piese Lego si exersand talentul la pictura.

Astfel TIBCO si KIDEX au insemnat o oferta variata pentru petrecerea timpului liber dar si un start dat sezonului estival ce va continua la ROMEXPO cu evenimente pentru toate varstele si preferintele.

Tot in aceeasi perioada la ROMEXPO a mai avut loc targul de carte Bookfest. Cele trei evenimente au adunat aproximativ 100.000 de vizitatori in perioada 28 mai – 1 iunie.

Pentru vara, ROMEXPO pregateste trei editii ale Summer Bazar – Targ estival de bunuri de larg consum in datele: 27 – 29 iunie, 11 – 13 iulie si 18 – 20 iulie.

In perioada imediat urmatoare la ROMEXPO vor avea loc: Cleaning Show – Targul de curatenie profesionala, industriala si domestica (11 – 14 iunie), Auto Total Show si Bucharest Wheels Arena (13 – 15 iunie).

Puteti afla mai multe detalii despre programul expozitional ROMEXPO accesand link-ul: www.romexpo.ro