Vechi nu inseamna neaparat invechit

BUCURESTI - 1 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design

Produse valoroase la Targul Antique Market , intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO

Vechi nu inseamna neaparat invechit

O antichitate este precum vinul: cu cat timpul isi pune mai mult amprenta, cu atat ii creste valoarea.

 

Iar povestile din spatele antichitatilor sunt cu atat mai valoroase. La cate baluri a fost martor un tablou din secolul trecut, cate minute ale deciziilor importante a masurat pendula ceasului de pe perete, cum au fost vremurile in timpul acelui pictor sau ce fel de viata a dus curtezana care a fost inspiratie pentru acea sculptura, toate sunt momente de viata pastrate peste timp.

 

Fie ca esti un colectionar pasionat sau doar un admirator al obiectelor de arta, intre 18 si 21 aprilie, vei gasila ROMEXPOun eveniment special creat pentru tine. Targul de obiecte de arta si antichitati ANTIQUE  MARKET este locul unde iti poti imbogati colectiile, poti gasi cadourile potrivite pentru persoanele dragi sau chiar iti poti oferi un mic rasfat.

 

 

 

 

 

Editia a IX-a a Targului ANTIQUE MARKET, ce va fi organizata intre 18 si 21 apriliela ROMEXPO, va fi locul de intalnire atat al artistilor cat si al iubitorilor de arta si al colectionarilor.

 

In acest an, vei regasila ANTIQUEMARKETmobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, tiparituri, obiecte personale si de colectie, obiecte muzicale, vehicule de epoca, servicii si organizatii din domeniu.

 

Bijuterii, tablouri, ceasuri, carti vechi, telefoane, accesorii, masini de altadata, toate vor readuce farmecul timpurilor trecute, intre 18 si 21 apriliela ROMEXPO.

 

In acelasi timp cu ANTIQUE MARKETla ROMEXPOvor mai avea loc targurile CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.