Omagiu filatelic “In Memoriam Sanctitatea Sa Papa Ioan Paul al II-lea”

BUCURESTI - 8 aprilie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Fisiere atasate:

4765-timbru-ioan-paul-2.jpg

Romfilatelia va pune în circulaţie vineri, 8 aprilie 2005, emisiunea filatelică specială intitulată “IN MEMORIAM SANCTITATEA SA PAPA IOAN PAUL AL II-LEA” ce marchează trecerea în nefiinţă a celui care a fost călăuzitorul a milioane de suflete pe cărările credinţei.

Lansarea constituie un eveniment inedit, de importanţă deosebită atât pentru filateliştii de toate vârstele, cât şi pentru publicul larg, având în vedere momentul în care aceasta are loc.

Omagiu filatelic  “In Memoriam Sanctitatea Sa Papa Ioan Paul al II-lea”

Emisiunea filatelică este formată dintr-un bloc alcătuit din 4 timbre în care apare imaginea Sanctităţii Sale, precum şi Basilica Sfântul Petru de la Vatican. Pe marginea blocului este tipărit textul 08.IV.2005 - IN MEMORIAM Sanctitatea Sa PAPA IOAN PAUL al II-lea, 27 de ani de Pontificat. Această emisiune filatelică va fi însoţită de punerea în circulaţie a două plicuri „prima zi” înfătişând blocul cu cele 4 timbre.

Romfilatelia continuă astfel să fie un ambasador al creştinătăţii, aducând un omagiu celui ce a fost Părintele Spiritual al Omenirii.

Despre Romfilatelia S.A.

Pentru alte informaţii, vă rugăm să contactaţi Biroul de Presă:


Dragoş Furtună – 0788.260.123/337.24.43
Denisa Trifu
0743.760.127
dragos.furtuna@romfilatelia.ro/ denisa.trifu@romfi