ANOTIMPURI ÎN PICTURA ROMÂNEASCĂ

BUCURESTI - 14 decembrie 2022

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Stiinta / Cercetare

Romfilatelia introduce în circulaţie joi, 15 decembrie 2022, o nouă emisiune filatelică intitulată „Anotimpuri în pictura românească”, aducând, astfel, în atenţia publicului şapte maeştri ai penelului ale căror creaţii ne dau întâlnire cu rafinamentul, eleganța și măiestria. Urmărind misiunea pe care şi-a asumat-o, Romfilatelia ne propune de această dată o întâlnire cu arta plastică românească și cu artiştii ei consacrați, remarcați ca maeștri ai picturii.

www.romfilatelia.ro

www.romfilatelia.ro

Fie că este vorba despre Nicolae Grigorescu sau Iosif Iser, despre Ştefan Luchian ori George Catargi, despre Andreescu, Aman sau Vermont, operele lor înfăţişează, după cum spunea Alexandru Vlahuţă, “podoabele şi sufletul patriei noastre”. Încât, putem spune că şi de această dată timbrul îşi păstrează valoarea de simbol, fiind un mijloc global de promovare a valorilor româneşti perene care întregesc “corola de minuni a lumii”.

 

 Romfilatelia mulțumește Muzeului Municipiului București și Muzeului Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus” pentru sprijinul documentar și fotografic acordat la realizarea acestei emisiuni de mărci poștale.

 

Emisiunea va fi disponibilă de joi, 14 decembrie, în rețeaua magazinelor Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul nostru online:  http://romfilatelia.ro/store/.

 

 Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați Biroul Relații Publice:

Tel: 021 / 336 93 92

pr@romfilatelia.ro

Despre Romfilatelia

Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta noastra este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romfilatelia2/anotimpuri-in-pictura-romaneasca