Centenarul Unirii Bucovinei cu România, sărbătorit la Iași!

BUCURESTI - 29 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Miercuri, 28 noiembrie 2018, doamna Laura Pavel, Director Economic al Romfilatelia, a participat la ceremonia de aniversare a împlinirii a 100 de ani de la actul istoric înfăptuit la data de 28 noiembrie 1918 și în memoria membrilor Congresului General al Bucovinei, făuritori ai României Mari, organizată de Primăria Municipiului Iași.

Medalia de Aur – „Centenarul Unirii Bucovinei cu România. 1918-2018”

Medalia de Aur – „Centenarul Unirii Bucovinei cu România. 1918-2018”

Domnul Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iași, a decernat echipei Romfilatelia Medalia de Aur – „Centenarul Unirii Bucovinei cu România. 1918-2018”, pentru buna colaborare din acest an Centenar, care s-a materializat în mai multe proiecte filatelice comune.

Cu acest prilej a fost lansată mapa filatelică „Centenarul Unirii Bucovinei cu Regatul României”.

Romfilatelia felicită Primăria Municipiului Iași și pe domnul Primar Mihai Chirica pentru implicarea în aniversarea Centenarului.

La mulți ani, Iași, La mulți ani, România!

Despre Romfilatelia

Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta noastra este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international.