Mărcile poștale românești ne îndeamnă să spunem STOP violenței împotriva copiilor!

BUCURESTI - 30 mai 2014

Comunicat tip General in ONG, Politic, Social

Romfilatelia , susținător permanent al valorilor și simbolurilor culturale și istorice naționale, s-a implicat adesea, de-a lungul celor 10 ani de existență, în numeroase programe sociale naționale, sprijinind, promovând și atrăgând atenția asupra unor cauze nobile, încercând astfel să sensibilizeze publicul cu privire la proiecte de importanță socială și să determine schimbări în bine.

Mărcile poștale românești ne îndeamnă să spunem STOP violenței împotriva copiilor!

Alăturându-se campaniei realizate de Reprezentanța UNICEF în România, „STOP VIOLENȚEI ÎMPOTRIVA COPIILOR”, Romfilatelia își asumă onorabila misiune de a sprijini acest proiect, prin realizarea unei emisiuni de mărci poștale dedicate acestei inițiative.

Emisiunea filatelică cu titlu omonim este alcătuită dintr-un timbru cu valoarea nominală de 4,30 lei şi ilustrează simbolic profilul unui copil, alături de mâna protectoare care îl susţine. Timbrul aniversar este completat de plicul prima zi, emisiunea fiind machetată în coală de 28 de timbre și minicoală de 8 timbre + 1 vinietă.

Întreaga concepție grafică a elementelor filatelice exprimă emoție, puritate și gingășie, emisiunea de mărci poștale îndeplinindu-și cu succes rolul simbolic, și anume acela de a sensibiliza publicul asupra unui aspect deloc de neglijat: violența în rândul copiilor.

Romfilatelia speră ca prin intermediul acestei emisiuni de mărci poștale oamenii să conștientizeze că stă în puterea noastră, a tuturor, să clădim lumea în care vrem să trăim, să o îmbunătățim pe cea deja existentă și să o schimbăm în bine pe cea viitoare.

Protejarea copiilor, asigurarea că visele și ideile lor nu sunt îngrădite de nimeni și nimic este un prim pas în acest sens și sperăm ca pe viitor aceste campanii sociale să atragă cât mai mulți susținători.

Începând cu ziua de luni, 2 iunie 2014, emisiunea de mărci poștale Campanii UNICEF – Stop violenței împotriva copiilor! va putea fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Romfilatelia aduce mulțumiri Reprezentanței UNICEF în România pentru sprijinul acordat la realizarea acestei emisiuni de mărci poștale.

 

Despre Romfilatelia

Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta noastra este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international.