România – Republica Moldova, Viticultură

BUCURESTI - 22 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Administratie Publica, Turism, Agricultura

În data de 27 august 1991, Parlamentul Republicii Moldova, reunit într-o şedinţă extraordinară, a adoptat Declaraţia prin care a fost proclamată indep

www.romfilatelia.ro

www.romfilatelia.ro

Pentru a marca împlinirea a 30 de ani de relaţii diplomatice, Romfilatelia introduce în circulaţie miercuri, 24 noiembrie a.c., emisiunea comună de mărci poştale România – Republica Moldova, Viticultură.

Cele două mărci poștale introduse în circulație vor ilustra urmatoarele repere:

Timbrul cu valoarea nominală de 2 lei reunește, într-o grafică unitară, imaginea unei Căni pictate, care a fost realizată de meșterul Colibaba Constantin, în Atelierul urban Rădăuți, județul Suceava și a unui ciorchine de struguri din soiul Zghihara, din zona Huși, România.

Timbrul cu valoarea nominală de 9 lei este reprodusă o Ploscă realizată de meșterul popular din Republica Moldova, Victor Pelin și ciorchinele unui soi de struguri reprezentativ pentru Moldova, Rara Neagră

Romfilatelia mulțumește Î.S. „Poşta Moldovei”, Muzeului Național al Țăranului Român și Colegiului Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși pentru sprijinul documentar și fotografic acordat la realizarea acestei emisiuni comune de mărci poștale.

Emisiuni de mărci poștale, care va fi disponibilă începând de miercuri, 24 noiembrie 2021, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul nostru online: http://romfilatelia.ro/store/.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați Biroul Relații Publice:

Tel: 021 / 336 93 92

pr@romfilatelia.ro

Despre Romfilatelia

Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta noastra este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romfilatelia2/romania-republica-moldova-viticultura