Profita acum de 25% discount la primul refill pentru toate cartusele reincarcabile achizitionate.

BUCURESTI - 25 iunie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C

Te-ai saturat sa ai probleme cu imprimanta? Ai ramas fara toner? Vino pe Refill Market sa beneficiezi de o super oferta! Ai 25% discount la primul refill pentru toate cartusele reincarcabile achizitionate. In plus, livrarea se face in 24 de ore, iar comenzile de reincarcari cartuse din Bucuresti a caror valoare este de minim 100 lei cu TVA inclus, beneficiaza de colectare si livrare gratuita.

Profita acum de 25% discount la primul refill pentru toate cartusele reincarcabile achizitionate.

Indiferent ca ai o afacere sau nu, o imprimanta este oricand binevenita in casa sau in biroul tau! In functie de nevoi si buget puteti achizitiona o imprimanta Inkjet, care foloseste cartuse cu cerneala, sau o imprimanta LaserJet, care foloseste cartuse cu toner. Acestea din urma, desi sunt mai scumpe, au o viteza de imprimare, precum si o capacitate de imprimare, mai mare decat cea a cartuselor pe cerneala. 

Intra acum pe http://www.refill-market.ro, si gaseste-ti consumabilul potrivit din trei click-uri, folosind boxul din partea stanga a paginii (alegerea marcii, tehnologia de printare si modelul).

Transport gratuit la comenzi de peste 400 de lei

Mai mult, Refill Market ofera un discount de 25% la primul refill din pretul de lista, pentru toate cartusele reincarcabile achizitionate de pe site. Cartusele cu toner au preturi de refill pornind de la 40 lei cu TVA inclus, in timp ce reincarcarea cartuselor cu cerneala porneste de la 6 lei cu TVA. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 400 lei cu TVA inclus si doar 23 lei pentru restul comenzilor. Toate comenzile de reincarcari cartuse din Bucuresti a caror valoare este de minim 100 lei cu TVA inclus, beneficiaza de colectare si livrare gratuita.

Cine este Refill Market

Refill-Market.ro este un magazin on line care isi propune sa acopere toate cerintele in materie de refill, consumabile imprimante si copiatoare. Cu experienta in consumabile si refill inca din 2004, site-ul pune la dispozitie o gama foarte variata de produse, avand un portofoliu de marci comercializate prin care incearca sa acopere toate segmentele pietei de profil.In plus, Refill-Market.ro vine cu un pachet complet de reincarcari cartuse si service imprimante , livrari in maxim 24 de ore, cu scopul de a oferi toata gama de servicii aferente domeniului."In urma experientei acumulate, am inteles ca satisfactia pe termen lung a clientilor depinde de capacitatea noastra de a mentine o echipa bine instruita, care poate oferi in orice moment consultanta in alegerea echipamentelor si a consumabilelor potrivite nevoilor clientilor nostri", se arata in descrierea companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romind-serv/profita-acum-de-25-discount-la-primul-refill-pentru-toate-cartusele-reincarcabile-achizitionate