Refill-Market are grija ca imprimanta ta sa duca o viata indelungata

BUCURESTI - 26 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, IT&C, Farmaceutic

Refill-Market.ro este o un magazin online care pune la dispozitia clientilor sai cele mai rapide si calitative servicii in materie de refill in ceea ce priveste imprimantele si copiatoarele. Refill-Market.ro se afla pe piata din anul 2004 si ofera cele mai bune servicii de reincarcare cartuse sau achizitionare de produse din acest sector.

Refill-Market are grija ca imprimanta ta sa duca o viata indelungata

Refill-Market.ro vine in intampinarea clientilor sai si cu oferte speciale. Astfel ca, la primul refill, poti beneficia de o reducere de 25%, la toate tipurile de cartuse reincarcabile.
In plus, poti beneficia de transport gratuit cand comanzi o reincarcare de cartus in valoare de 100 de lei, dar si la comenzile de 400 de lei.
De asemenea, pe site-ul Refill-Market.ro poti gasi numeroase produse la reduceri considerabile.
 Livrare prompta

Refill-Market.ro vine cu pachete complete de reincarcari cartuse si service imprimante. Livrarile produselor se fac in maximum 24 de ore, pentru ca rapiditatea si seriozitatea sunt punctele forte ale companiei Refill-Market.ro
 Consultanta gratuita, de la angajati experimentati

Calitatea si satisfactia clientului sunt principalele interese ale companiei Refill-Market.ro. De aceea, daca ai nevoie de consultanta in alegerea echipamentelor si a consumabilelor, echipa Refill-Market.ro, cu o experienta vasta in domeniu, te va ajuta sa faci cele mai bune achizitii, de care sa fii multumit pe termen lung.
 Preturi accesibile

Refill-Market.ro este un concurent puternic pe piata de profil si vine cu cele mai bune servicii de refill, ce pot satisface cerintele celor mai pretentiosi clienti, punand la dispozitia acestora o gama larga de consumabile compatibile si originale si servicii prin care acopera toate segmentele pietei de reincarea cartuse si service imprimante.

Despre Romind Serv

Refill-Market.ro propune servicii de calitate, la preturi foarte avantajoase, pentru orice buzunar. De asemenea, cu Refill-Market, imprimanta ta va avea o viata indelungata, deoarece reincarcarile cartuselor sunt facute de un personal profesionist si dedicat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romind-serv/refill-market-are-grija-ca-imprimanta-ta-sa-duca-o-viata-indelungata