Romkuvert lanseaza romkuvert.ro

BUCURESTI - 4 februarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Romkuvert, filiala romaneasca a Grupului Kuvert Mayer, lider pe piata producatorilor de plicuri din Europa, a lansat website-ul companiei. Cu un design modern si interactiv site-ul a fost conceput si construit pentru utilizarea sa cat mai usoara de catre clientii si partenerii companiei. Website-ul ofera posibilitatea de a comanda comod, direct de la birou, plicuri de orice fel, clientul fiind contactat in cel mai scurt timp de la trimiterea cererii de catre un reprezentant al firmei.

Proaspatul website, are ca filozofie de baza crezul domnului Edlef Bartl, CEO al grupului Kuvert-Mayer: “Nu se poate? – Imposibil!”, un permanent stimulent pentru dezvoltare. Website-ul contine sfaturi utile pentru clienti sai, bazate pe experienta celor peste 13 ani de activitate in Romania. De la infiintarea sa in 1994, Romkuvert a dezvoltat conceptul crearii plicurilor de inalta calitate, pentru satisfacerea cat mai buna a nevoilor clientilor sai

Continutul website-ului a fost conceput in asa fel incat sa contina raspunsuri la toate intrebarile sau nelamuririre posibile care pot aparea cu referire la plicuri, productia si personalizarea acestora. Site-ul contine un formular interactiv pentru cererea cotatiilor de plicuri personalizate, creand in timp real o macheta a plicului pentru a eficientiza utilizarea formularului. Macheta astfel creata, precum si informatiile despre plicul dorit ajung la persoanele abilitate care contacteaza in cel mai scurt timp clientul. Magazinul virtual pune la dispozitia clientilor plicurile aflate in mod curent pe stoc. In acest sens sunt afisate poze descriptive ale plicurilor, precum si proprietatile acestora. Atat formularul interactiv cat si magazinul virtual au fost puse la dispozitia clientilor pentru usurarea accesului acestora la produsele firmei.

« Speram ca acest website-ul sa fie de ajutor clientilor nostri atat actuali cat si viitori, pentru alegerea plicurilor care se potrivesc cel mai bine afacerii lor. Managerii incep sa isi dea tot mai mult seama ca plicul nu este doar un simplu invelis neglijabil, este primul contact pe care il are firma lor cu lumea din jur. Este un element important in crearea primei impresii, si cu totii stim ca prima impresie este cea care conteaza! » spune d-l Dorin Firuti, Director General al Romkuvert.

Despre Romkuvert

ROMKUVERT S.R.L. este o societate mixta romano-germana, reprezentanta a concernului Mayer, specializata in productia, importul si comercializarea de plicuri. Firma a fost infiintata in aprilie 1994 si, dupa doi ani, a devenit numarul unu in Romania, in domeniul ei de activitate. Cifra de unitati vindute in 2001, era de aproximativ 100 de milioane de plicuri, pentru a ajunge in 2007 la peste 500 milioane de plicuri de stoc. Tehnologia germana si materia prima de foarte buna calitate recomanda Romkuvert ca leader incontestabil pe piata de profil din Romania, 30% din productia globala reprezentind exporturi in tarile balcanice si Comunitatea Europeana.

Persoana de contact:

Mirela Grad
Area Sales Manager Romkuvert
Mob: 0752 30 60 06
tel: 021 256 15 05
Fax: 021 256 15 02
office.cluj@romkuvert.ro