Navoade pescaresti de tip trawl net si alte tipuri de plase profesionale pentru pescuit industrial in Marea Neagra

BUCURESTI - 9 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Agricultura

Romnets Romania isi diversifica oferta de plase de pescuit, navoade pescaresti de mari dimensiuni de tip trawl net si accesorii pentru pescuit industrial in Marea Neagra.

plasa multifilament pentru navod marin

Navoade pescaresti speciale, de mari dimensiuni, pentru pescuit industrial in Marea Neagra:

- navod pescaresc marin de tip traul ( trawl net );

- accesorii pentru confectionarea navoadelor marine:

- plute, sofori, ata cetcuit …o gama completa de solutii din plasa de tip setca pentru specii de peste marin: calcan, chefal, lufar …

Avem solutii profesionale pentru toate navoile tale, nu trebuie decat sa ne contactezi si sa ne pui la incercare.
Toate navoadele sunt asamblate de catre profesionisti cu multi ani de experianta in unitatea noastra de prelucrare a plaselor si a sforilor.

Avem pe stoc o cantitate suficienta de plase pentru navoade pescaresti si suntem in masaura sa livram produsul finit intr-un timp foarte scurt.

Setca de pescuit din nailon multifilament de mari dimensiuni pentru Marea Neagra

Producem plase pescaresti profesionale de tip setca sau ava pentru pescuit industial in Marea Neagra. Setci pentru calcan, lufar si alte specii de peste marin. Plasele de pescuit de tip papusa sunt confectionate in Japonia de catre cea mai importanta compania producatoare iar Romnets este importator direct in Romania. Prin urmare suntem in masura sa oferim produse de cea mai buna calitate la preturi corecte.

AVANTAJE: Intotdeauna un consilier din cadrul companiei va fi disponibil sa va ofere informatiile si sfaturile de care ai nevoie pentru a face alegerea corecta. Suntem in cautarea de noi materiale si solutii pentru a iti oferi cele mai bune produse si servicii.

Despre Romnets

Solutii profesionale din plase si sfori textile. ROMNETS este furnizorul preferat si locul potrivit pentru succesul proiectelor tale. Produse din plasa si servicii "made to measure", toate intr-un singur loc. ROMNETS nu ofera doar solutii standard, ci le adapteaza nevoilor individuale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romnets/navoade-pescaresti-de-tip-trawl-net-si-alte-tipuri-de-plase-profesionale-pentru-pescuit-industrial-in-marea-neagra