Plase pescaresti profesionale din nailon multifilament Silky Net

BUCURESTI - 18 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Romnets Corporation este producator si importator exclusiv in Romania pentru plase de pescuit din nailon multifilament Silky Net. Acest tip de plase pentru pescuitul industrial se incadreaza in categoria peremium si sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor. Pe portalul online www.romnets.ro va punem la dispozitie si va prezentam in detaliu o gama completa de solutii pentru piscicultura, de la setca si navodul pescaresc, pana la viviere si alte produse personalizate din plasa.

Plase de pescuit multifilament - setca

Plase de pescuit multifilament - setca

Plasele de pescuit fabricate din nailon multifilament Silky Net sunt importate in premiera si in exclusivitate pe pietele din Europe de Est, incluzand si Romania, de catre compania Romnets Corporation. 

Filamentele de nailon se aseamana foarte mult cu matasea, de unde a imprumutat si denumirea (in limba romana, „silk” se traduce prin „matase”).

Datorita numarului mare de filamente care intra in compozitia firului de nailon, modelul de plasa “SILKY NET” ofera multiple avantaje comparativ cu clasicele plase de pescuit.

Caracteristici principale:

    calitate premium, made in Japan;compozitie 100% nailon pur;finete foarte mare datorita siliconului din filamente;rezistenta superioara oricarui alt tip de plasa;elasticitate optima.

Toate aceste caracteristici sunt de fapt avantaje directe pentru clienti, traducandu-se in perioade mai indelungate de utilizare a echipamentelor de pescuit.

Exista doua tipuri de plase din nailon „SILKY NET”:

1. Model “SILKY NET 7 filamente

210D/1 – este confectionat dintr-un singur fir alcatuit din 7 filamante minuscule (1 x 7 filamente).

210D/3 – este confectionat din 3 fire usor rasucite, a cate 7 filamante fiecare (3 x 7 filamente).

2. Model “SILKY NET 24 filamente

210D/1 – este confectionat dintr-un singur fir alcatuit din 24 filamante minuscule (1 x 24 filamente).

210D/3 – este confectionat din 3 fire usor rasucite, a cate 24 filamante fiecare (3 x 24 filamente).

Setca si ava sunt principalele echipamente pescaresti care utilizeaza plasele din nailon in procesul de productie.

Setca pescareasca este un echipament confectionat din 3 plase pescaresti dispuse paralel (plasa principala si 2 radini sau sirec), in partea de sus este prevazuta cu plute, iar in cea de jos cu greutati fixate pe o sfoara.

Portalul Wikipedia ne ofera o descriere mai in detaliu al alcetui echipament: http://en.wikipedia.org/wiki/Gillnetting

 

Despre Romnets

Solutii profesionale din plase si sfori textile. ROMNETSs este furnizorul preferat si locul potrivit pentru succesul proiectelor tale. Produse din plasa si servicii "made to measure", toate intr-un singur loc. ROMNETS nu ofera doar solutii standard, ci le adapteaza nevoilor individuale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romnets/plase-pescaresti-profesionale-din-nailon-multifilament-silky-net