ROMNETS - solutii profesionale personalizate din plase si sfori textile: plase de pescuit industriale, plase pentru terenuri de sport si altele

BUCURESTI - 11 decembrie 2014

Comunicat tip General in Constructii, Sport, Agricultura

Punem la dispozitia clientilor nostri produse din plase si sfori textile de calitate superioara, preturi atragatoare si know-how-ul acumulat incepand cu anul 2000. Fie ca este vorba de plase de pescuit profesionale, plase pentru terenuri de sport, pentru agricultura sau plase de protectie pentru constructii, sfori, snururi si franghii, ai ajuns in locul potrivit pentru succesul proiectului tau.
Portalul romnets .ro este locul cel mai potrivit pentru peste 3.000 de parteneri care dezvolta proiecte in toata Romania.

De la infiintare am fost ghidati de un set de valori care ne caracterizeaza modul in care ne desfasuram activitatea: excelenta, bun simt, promptitudine, respect, incredere.

ROMNETS - solutii profesionale personalizate din plase si sfori textile: plase de pescuit industriale, plase pentru terenuri de sport si altele
 Ne focusam cu prioritate pe piata locala, care acum este invadata de produse de fabricatie asiatica, de calitate indoielnica. Toata productia noastra de plase, momentan este distribuita in Romania. In urmatorii ani avem in vedere exportul in tarile vecine, in special pentru categoria plase de pescuit profesionale. 

Costea Ionut

Inca din 2010 am incheiat parteneriate directe cu furnizori de top din industria mondiala, in acest mod putem livra plase si sfori textile de cea mai buna calitate la preturi corecte.

La depozitul din localitatea Suhaia, Teleorman, echipa noastra de profesionisti prelucreaza manual produsele, in acest mod putem garanta o manopera perfecta.

Plasele pentru terenuri de sport, atat cele pentru delimitat cat si pentru cupola, se confectioneaza la comanda, la dimensiunile dorite.

Sforile si franghiile, atat rasucite cat si impletite, sunt 100% produse in Romania, iar acesta este modul nostru de a sprijini industria locala.

Din luna august 2014 Romnets Corporation a deschis un birou de prezentare a produselor si luarea comenzilor in Bucuresti, pe calea Rahovei.

Dorim sa aducem o noua abordare in industria pescuitului industrial din Romania. Materialele inovative de calitate superioara si grija pentru fiecare produs pe care il confectionam, ne vor propulsa pe primul loc in alegrea clientilor. ROMNETS Romania nu livreaza doar produse standard, oferim solutii personalizate individual.

Fie ca este vorba de plase de pescuit profesionale printre care navod, setca , viviere, plase pescaresti personalizate; plase pentru terenuri de sport, pentru agricultura sau pentru constructii, sfori, snururi si franghii, ai ajuns in locul potrivit pentru succesul proiectului tau.

In piscicultura, principalii nostri parteneri sunt firmele si persoanele fizice care pescuiesc industrial, care au in administrare lacuri si balti, in general suprafete intinse de apa.

Sunteti piscicultor, aveti o balta, in lac in administrare, ati ajuns in locul potrivit! Confectionam la orice dimensiune dorita navod , setca, viviere, plase pescaresti personalizate, oferim consultanta si livrare gratuite.

Despre Romnets

Solutii profesionale din plase si sfori textile. ROMNETS Corporation este furnizorul preferat si locul potrivit pentru succesul proiectelor tale. Produse din plasa si servicii "made to measure", toate intr-un singur loc. Romnets nu ofera doar solutii standard, ci le adapteaza nevoilor individuale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romnets/romnets-solutii-profesionale-personalizate-din-plase-si-sfori-textile-plase-de-pescuit-industriale-plase-pentru-terenuri-de-sport-si-altele