COPY SHOP - ONE STOP SHOP!

BUCURESTI - 5 noiembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

ONE STOP SHOP - servicii specializate: printuri alb negru si color, copii tip xerox, laminari, indosarieri, carti de vizita, invitatii de nunta, fluturasi si afise, toate intr-un singur magazin la preturi f mici.

cum ajungeti la firma noastra

cum ajungeti la firma noastra

Firma Romprint Prod SRL vine in ajutorul dumneavostra, punandu-va acum la dispozitie si in varianta online, pachetul complet de servicii ale centrului nostru de printare /copiere profesionala „COPY Shop”.

Puteti trimite comenzile dumneavostre pe adresele de mail: contact@romprint-prod.ro, office@romprint-prod.ro sau prin telefon: 021.250.80.34 si va vom servi cu promtitudine, acestea fiind onorate im maxim 48 de ore.

*Pentru comenzi ce depasesc 450 lei, primiti GADOU GRATUIT un ceainic de portelan de cea mai buna calitate!!!*

Despre Romprint Prod

S.C. Romprint Prod. SRL, este o societate infiintata in anul 1994, care si-a extins an de an activitatea, atat prin diversificarea gamei copiatoarelor Minolta oferite si a formelor de promovare si vanzare, cat si prin realizarea unui sistem complet si integrat de servicii post-vanzare, in fiecare an inregistrandu-se o crestere a cifrei de afaceri.

Societatea noastra este o companie privata, care ofera pe piata romaneasca o gama completa de echipamente de birotica si asistenta tehnica, sustinute de o inalta calitate a serviciilor post-vanzare si un suport tehnic total, asigurat de echipa noastra formata din specialisti in domeniu.

De la copiatoare de birou pina la cele de mare productivitate, copiatoarele pe care le comercializam, reflecta calitatea, fiabilitatea si performantele marcii MINOLTA. Alegeti in functie de aplicatiile specifice si veti descoperi o gama larga de echipamente ce raspund pe deplin necesitatilor dumneavoastra de copiere.