Vanzari copiatoare, servicii de printare/scanare/service/reparatii copiatoare

BUCURESTI - 8 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

ONE STOP SHOP - vanzari copiatoare alb negru si color reconditionare; service /reparatii copiatoare; servicii specializate: printuri alb negru si color , copii tip xerox , laminari, indosarieri. Toate intr-un singur magazin la preturi foarte mici.

Vanzari copiatoare, servicii de printare/scanare/service/reparatii copiatoare

COPY SHOP - "ONE STOP SHOP"

Firma Romprint, va pune la dispozitie intr-un singur magazin:

- vanzari copiatoare alb/negru si color reconditionate, import  Germania;

- servicii de copiere tip XEROX si print pe carton, alb - negru si color, la cele mai mici preturi din oras si in regim de urgenta: fluturasi si afise in diferite formate, carti de vizita , indosariere , laminare ;

- servicii specializate de intretinere, revizie, constatare defecte si reparatii pentru o gama larga de copiatoare: Canon, Minolta, Konica, Xerox... Service-ul aparatelor se asigura sub forma unui contract de servicii, care poate fi de 2 tipuri, in functie de alegerea dumneavoastra:

1. contract lunar ce include:

-revizie lunara obligatorie, montare gratuita a pieselor uzate si suport telefonic.

2. contract cu interventie la cererea clientului include:

-constatarea defectului si deplasarea gratuita la sediul clientului in zona Bucuresti, montare gratuita a pieselor uzate si evalurea echipamentelor cu grad ridicat de uzura.

Puteti trimite comenzile dumneavostre pe adresele de mail: contact@romprint-prod.ro, office@romprint-prod.ro sau prin telefon: 021.250.80.34 si va vom servi cu promptitudine.

Despre Romprint Prod

Va oferim o gama completa de echipamente de birotica si asistenta tehnica, sustinute de servicii profesioniste post-vanzare si suport tehnic total ( garantie, service, aprovizionare si consumabile). Distribuim copiatoarele marcii MINOLTA, de la cele de birou pana la cele de mare productivitate. Copiatoarele sunt usor de utilizat, robuste si fiabile, reflectand calitatea si performanta produselor. 

S.C. Romprint Prod. SRL, este o societate infiintata in anul 1994, care si-a extins an de an activitatea, atat prin diversificarea gamei copiatoarelor Minolta oferite si a formelor de promovare si vanzare, cat si prin realizarea unui sistem complet si integrat de servicii post-vanzare, in fiecare an inregistrandu-se o crestere a cifrei de afaceri.