Adobe Extinde platforma LiveCycle Enterprise Suite

BUCURESTI - 14 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Adobe Systems Incorporated a anuntat disponibilitatea produsului Adobe LiveCycle Enterprise Suite Update 1 ce aduce imbunatatiri semnificative platformei LiveCycle ES, platforma ce ajuta organizatiile sa interactioneze mai eficient cu partenerii, clientii si cetatenii in interiorul sau in exteriorul organizatiei.

Adobe Extinde platforma LiveCycle Enterprise Suite

LiveCycle ES Update 1 aduce noi componente pentru dezvoltarea rapida de aplicatii bogate in continut, pentru conversia automata a proiectelor CAD 2D sau 3D in PDF, precum si Adobe Solution Accelerators pentru a reduce timpul de dezvoltare si implementare a aplicatiilor.

LiveCycle ES update 1 contine Adobe LiveCycle Content Services ES, un set integrat de servicii de continut si Adobe LiveCycle PDF Generator 3D ES, o solutie pentru automatizarea creatiei si asamblarii de documente PDF din date CAD. Aceasta actualizare a platformei se integreaza cu capabilitatile produselor Adobe Flex 3 si Adobe AIR utilizand in acelasi timp clientii gratuiti Adobe Flash Player si Adobe Reader pentru a permite realizarea unei noi clase de aplicatii ce conecteaza oamenii din interiorul si din exteriorul organizatiilor cu informatii si procese. In plus LiveCycle ES Update 1 extinde politicile de protectie dinsponibile prin Adobe LiveCycle Rights Management ES pentru documente Microsoft Office 2007 si PTC Pro/ENGINEER. LiveCycle ES update 1 va deveni disponibil in cursul lunii iulie.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/adobe-extinde-platforma-livecycle-enterprise-suite